Pomlajevanje obraza

Terapije za lepoto

Različne storitve z modernimi pristopi, s katerimi dosežemo mlajši videz obraza.
pomlajevanje obraza

Terapije za lepoto

Pomlajevanje obraza

Različne storitve z modernimi pristopi, s katerimi dosežemo mlajši videz obraza.

Terapije za pomlajevanje obraza

Pri pomlajevanju obraza poznamo vrsto različnih pristopov in tehnik. Z njimi lahko obnovimo površino kože, pozitivno vplivamo na obrazno mišičje in nadomestimo mehka tkiva. Pri teh se najbolj pozna vpliv starosti in drugih dejavnikov, saj pride do izgube prožnosti kože in usihanja mehkih tkiv.

Kemični piling

S kislinskim pilingom na kožo nanesemo nežno raztopino določenih kislin s katero z odluščenjem odstranimo zgornji sloj kože in odmrle celice do določene globine. S tem stimuliramo obnovo kože in dosežemo učinek gladke kože s poenoteno pigmentacijo. Na voljo imamo dva tretmaja znamke Dermacetuic: Mask Peel in Milk Peel.

Microneedling

Microneedling je postopek pomlajevanja kože na obrazu s pomočjo najsodobnejše naprave Derma Pen. Z njeno pomočjo v koži ustvarjamo izredno drobne vbode, ki pa so minimalno invazivni – tako, da je vsa skrb pred bolečino odveč.

Mezoterapija

Mezoterapija je postopek v estetiki, kjer z raznimi pripomočki v kožo vnašamo hialuronsko kislino, vitamine in druga najpomembnejša hranila. Tako kožo navlažimo v sami notranjosti, česar zgolj z uporabo krem ne moremo doseči.

Ekipa NYD:
pomlajevanje obraza

Strokovnjaki, ki delujejo na področju pomlajevanja kože klinike NYD, imajo s takšnimi terapijami in tretmaji dolgoletne izkušnje. Same terapije pa so izredno učinkovite in blagodejne, saj lahko le tako zagotovimo najboljše rezultate.

Rebeka Balažič

Kozmetičarka

Kontaktirajte nas