Pomlajevanje obraza

Terapije za lepoto

Različne storitve z modernimi pristopi, s katerimi dosežemo mlajši videz obraza.
pomlajevanje obraza

Terapije za lepoto

Pomlajevanje obraza

Različne storitve z modernimi pristopi, s katerimi dosežemo mlajši videz obraza.

Trustpilot
4.8/5

Terapije za pomlajevanje obraza

Pri pomlajevanju obraza poznamo vrsto različnih pristopov in tehnik. Z njimi lahko obnovimo površino kože, pozitivno vplivamo na obrazno mišičje in nadomestimo mehka tkiva. Pri teh se najbolj pozna vpliv starosti in drugih dejavnikov, saj pride do izgube prožnosti kože in usihanja mehkih tkiv.

Microneedling

Microneedling je postopek pomlajevanja kože na obrazu s pomočjo najsodobnejše naprave Derma Pen 4. Z njeno pomočjo v koži ustvarjamo izredno drobne vbode, ki pa so minimalno invazivni – tako, da je vsa skrb pred bolečino odveč.

Kislinski piling

Eden izmed postopkov estetskega pomlajevanja obraza je tudi kemični piling, ki se izvaja s pomočjo nežne raztopine določenih kislin, ki stimulirajo njeno obnovo. Obnovljena koža je gladek, z boljšo teksturo in izenačenimi pigmentacijami.

Magic Crystals

Novodobna, revolucionarna ter edinstvena metoda vbrizgavanja hialuronskih polnil na popolnoma neinvaziven način. Naravna in neinvazivna hialuronska polnila s kristali, obogatena s kvantno informacijsko tehnologijo.

Vacuum 65 Body

Vacuum 65 Body je hladna, biostimulativna in mehanska nega proti celulitu in za ožanje obsega telesa, ki se uporablja na celotni površini telesa. Prednost tega tretmaja v primerjavi z drugimi je, da Vacuum 65 Body daje hitre učinke, ki so vidni takoj po prvem tretmaju!

Ekipa NYD:
pomlajevanje obraza

Strokovnjaki, ki delujejo na področju pomlajevanja kože klinike NYD, imajo s takšnimi terapijami in tretmaji dolgoletne izkušnje. Same terapije pa so izredno učinkovite in blagodejne, saj lahko le tako zagotovimo najboljše rezultate.

Kontaktirajte nas

EnglishGermanItalianSlovenianUkrainian