Obrazna estetika

Posegi s polnili

Glajenje gub, poudarjanje ustnic, ličnic ter odstranjevanje znamenj.

botoks in filerji

Obrazna estetika

Posegi s polnili

Glajenje gub in poudarjanje ustnic, ličnic, brade ter odstranjevanje nepravilnosti in znamenj.

Lepotni posegi in polnila

Na področju estetike se polnila uporablja predvsem za glajenje in odpravljanje gubic, ravno tako pa preprečuje nastajanje novih. S polnili oziroma filerji, lahko kožo tudi pomladimo in povečamo prostornino mehkih tkiv (ustnice, ličnice, brada…).

 

Nudimo tudi kirurško odstranjevanje znamenj, izrastkov in bradavic pod lokalno anestezijo. Odstranjevanje znamenj je običajno priporočljivo za sumljive lezije, zaradi estetskih ali diagnostičnih razlogov.

Glajenje gubic

Pri lepotnih posegih in estetiki uporabljamo botulin za glajenje obstoječih gubic, prav tako pa z njim preprečujemo nastanek novih.

Dermalna polnila

Polnila oziroma filerji zgladijo kožo in jo pomladijo, prav tako pa lahko z njimi povečamo prostornino mehkih tkiv. Pogosto se s polnili oziroma filerji poudarja ustnice, ličnice ali brado. Z njimi pa se lahko znebimo tudi manjših nepravilnosti nosu.

Kirurško odstranjevanje kožnih znamenj

Odstranjevanje znamenj, na podlagi prehodnega posveta s specialistom.

Preprečevanje potenja

Prav tako, kot za lepotne posege, se botulin lahko uporablja tudi za druge medicinske namene. Z njim se lahko učinkovito znebite potenja.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
obrazna estetika

Ekipa specialistov za lepotne posege in polnila skrbi za strokoven pristop k pomlajevanju vašega obraza in mehkih tkiv. Zdravniki specialisti klinike NYD so usposobljeni prav za takšne posege, z njimi pa imajo dolgoletne izkušnje.

Janez Bregar

dr. med., spec. oftalmologije

nejc steiner

Nejc Steiner

dr. med., spec. otorinolaringologije

Ana Barbara Uršič

dr. med.

Kontaktirajte nas