Posegi z laserjem

Medicinski laser

Različni posegi in storitve z medicinskim laserjem. Laser je praktično vsestranski, saj z uravnavanjem valovne dolžine lahko dosežemo različne učinke.

Posegi z laserjem

Medicinski laser

Različni posegi in storitve z medicinskim laserjem. Laser je praktično vsestranski, saj z uravnavanjem valovne dolžine lahko dosežemo različne učinke.

Posegi z medicinskim laserjem

Vsestranski medicinski laser omogoča vrsto različnih posegov in storitev. Med najpogostejšimi pa so razne depilacije, zmanjšanja vidnosti gub na obrazu, zdravljenje aken in odstranjevanje nepravilnosti žilic, kapilar in ven. Posegi z medicinskim laserjem na koži pozitivno vplivajo tudi na proces celjenja kože in spodbujajo preoblikovanje kolagena.

Lasersko odstranjevanje dlak

Laserska depilacija je metoda trajnega odstranjevanja neželenih dlak s telesa z laserjem. Laser oddaja žarek, ki ga absorbira pigment (melanin) v dlakah. Laserska energija se nato pretvori v toploto, ki poškoduje lasni mešiček in dlačici prepreči ponovno rast. Laserska epilacija je neboleč poseg odstranjevanja dlak.

 

*Pri posameznem področju telesa je potrebnih več zaporednih posegov.

Pomlajevaje kože

Lasersko pomlajevanje kože je serija kozmetičnih postopkov, ki s pomočjo laserske energije izboljšajo videz kože. Uporablja se lahko za zdravljenje različnih težav s kožo, vključno z drobnimi linijami in gubami, neenakomernim tenom kože, brazgotinami od aken in poškodbami zaradi sonca. 

 

Lasersko pomlajevanje kože deluje tako, da cilja na globlje plasti kože, da spodbudi proizvodnjo kolagena, kar pomaga izboljšati teksturo, tonus in splošni videz kože.

Lasersko zdravljenje aktivnih aken

Lasersko zdravljenje aken je poseg, pri katerem laser uniči bakterije, ki povzročajo akne in tako zmanjša vnetje. Lahko je učinkovito pri izboljšanju videza brazgotin po aknah in lahko tudi pomaga preprečiti nastanek novih izbruhov. Zdravljenje običajno izvaja dermatolog ali drug usposobljen strokovnjak za nego kože, število potrebnih posegov pa bo odvisno od resnosti aken in želenih rezultatov.

Lasersko odstranjevanje kapilar, žilic in ven

Lasersko odstranjevanje žilic je kozmetični poseg, pri katerem z laserjem uničimo in odstranimo žilice, ki so vidne na površini kože. Postopek se najpogosteje uporablja za odstranjevanje pajkastih žilic – majhne, rdeče, vijolične in modre žilice, ki se običajno pojavijo na nogah in obrazu. Uporablja se lahko tudi za odstranjevanje večjih, globljih žil. Poseg je na splošno varen in učinkovit in večina ljudi se lahko takoj po zdravljenju vrne k običajnim dejavnostim.

Ekipa NYD:
posegi z laserjem

Strokovnjaki, ki delujejo na področju posegov z laserjem klinike NYD, imajo s takšnimi terapijami in tretmaji dolgoletne izkušnje. Sami posegi so izvedeni varno in profesionalno, saj lahko le tako zagotovimo strankam najboljše rezultate.

asist. prof. Senta Frol

dr. med., spec. nevrologije

Kontaktirajte nas