Oblikovanje telesa

Maderoterapija

Maderoterapija združuje globinsko masažo, oblikovanje telesa, zmanjšanje celulita in spodbujanje limfne drenaže.

 

Občutite, kako se topi občutek napetosti, ko uporabljamo specializirana lesena orodja za pomiritev mišic in spodbujanje cirkulacije.

 

Privoščite si razkošje, ki si ga zaslužite!

Kaj je maderoterapija?

Maderoterapija je tehnika holistične masaže, ki izhaja iz Kolumbije. Je ena najbolj priljubljenih terapij proti celulitu po vsem svetu.

 

Tehnika uporablja anatomsko oblikovana lesene pripomočke za izboljšanje in oblikovanje telesa. Pripomočki so skrbno oblikovani tako, da omogočajo ciljno pritiskanje na problematične predele telesa, kot so noge, zadnjica, trebuh in roke.

 

Kombinacija teh pripomočkov in uporabljenih tehnik pospešuje razgradnjo maščobnih oblog in celulita ter te naravno izloča iz telesa skupaj z drugimi toksini s postopkom limfne drenaže.

 

Pomembno je omeniti, da je maderoterapija več kot le terapija za oblikovanja telesa ali le terapija proti celulitu, saj sta oba omenjena učinka rezultat limfne drenaže.

Kako deluje?

Tehnika maderoterapije vključuje serijo gibov, ki se ponavljajo z uporabo različnih lesenih pripomčkov. S posebnimi gibi na mišicah, maščobnih oblogah in celulitu stimuliramo limfni sistem telesa in ga s tem osvobodimo nakopičenih toksinov.

 

To sproščanje toksinov spodbuja metabolizem k izgorevanju maščob. Prav tako se uničijo odporni celulitni žepi, zmanjša se oteklina kože in izravna “sindrom pomarančne kože”. Ta vrsta masaže aktivira mikrocirkulacijo na tretiranem predelu in odpravi zastajanje vode. 

Za koga je primerna?

Posamezniki, ki se soočajo s celulitom in zastajanjem tekočine

Maderoterapija je tudi izjemno učinkovita pri zdravljenju celulita,  ki je najpogosteje pri ženskah in pogosto prizadene noge, stegna in zadnjico.

 

Celulit in maščobne obloge so posledica naše genetske zgradbe, hormonskih sprememb, premajhnega vnosa vode in aktivnosti, nepravilne prehrane in naravnega procesa staranja. Celulitna tkiva nastanejo na vezivnih tkivih v našem telesu in ko rastejo, štrlijo skozi globlje plasti kože, kar ima za posledico neravni učinek, ki ga vidimo na zunanji površini kože.

 

Maderoterapija bo s hitrim in dinamičnim gibanjem razgradila celulit ter napela kožo ter zmanjšala centimetre na nogah, zadnjici in pasu. To stori tako, da razgradi maščobne celice skupaj s povečanimi površinskimi maščobnimi celicami in jih potisne proti limfnemu sistemu.

 

Posamezniki po operaciji

Ta terapija je odlična izbira za tiste po kozmetičnih ali medicinskih operacijah. Maderoterapija se lahko uporablja za zmanjševanje brazgotin ter izboljšanje tonusa in teksture površinskih plasti tkiva in kože. Brazgotine nastanejo, ko se poškodujejo notranja in zunanja tkiva telesa, v okviru tega procesa pa pride do naravnega celjenja in izgradnje kolagenskih vlaken, kar ima za posledico nastanek brazgotine, ki je pogosto estetsko neugledna.

 

Maderoterapija bo zmanjšala proces brazgotinjenja z razgradnjo, rahljanjem in ponovno poravnavo kolagenskih vlaken. Ker operacija povzroči poškodbe limfnih žil, ki obdajajo tkiva prizadetega območja, je naravni odziv telesa, da proizvede čisto tekočino, kar povzroči bolečino in oteklino ter včasih nastanek seromov. Maderoterapija bo aktivirala sistem limfne drenaže in hitro izboljšala zastajanje tekočine, kar bo omogočilo zmanjšanje bolečin in večjo gibljivost telesa.

Cenik

30-minutna Maderoterapija (noge in zadnjica)

40€

60-minutna Maderoterapija (celo telo)

60€

Paket šestih 30-minutnih terapij (5+1 brezplačno)

200€

Paket šestih 60-minutnih terapij (5+1 brezplačno)

300€

Paket desetih 30-minutnih terapij (8+2 brezplačno)

320€

Paket desetih 60-minutnih terapij (8+2 brezplačno)

480€

Prednosti maderoterapije

  • Razgrajuje in odpravlja celulit
  • Neinvaziven postopek
  • Limfna drenaža – aktivira limfni sistem
  • Pospešuje metabolizem
  • Globoka masaža tkiv
  • Izloča toksine
  • 100% naraven postopek
  • Pomaga zmanjšati zadrževanje vode

Rezultati

Pogosta vprašanja

Katere dele telesa je mogoče izboljšati?

Vse dele telesa, kjer se nahaja trdovratna maščoba; zato so trebuh, stegna ali roke najprimernejši predeli, vendar ni omejitev glede delov telesa.

Lahko se usmerimo na določeno področje in vam tako pomagamo, da se poslovite od neželene maščobe!

 

Koliko tretmajev je potrebnih?

Za dosego najboljših rezultatov je priporočljivo 10 tretmajev enkrat do dvakrat na teden in nato mesečno za vzdrževanje.

 

Kako dolgo trajajo rezultati?

Rezultati se kažejo postopoma v nekaj tednih, ko vaše telo čisti razgrajeno maščobno tkivo. Ni nenavadno, da na koncu tretmajev dosežete zmanjšanje do 10 centimetrov. Rezultati so lahko dolgotrajni, če se držite zdrave prehrane in vadbe.

 

Kako se pripraviti na obisk?

Hidracija je bistvena, zato vam priporočamo, da v 24 urah pred obiskom  popijete vsaj 2 litra vode. 

Kako se naročim na maderoterapijo?

Na maderoterapijo se lahko naročite prek telefona na 040 229 339 ali pa si rezervirajte termin prek spleta:

Posegi s polnili

Fotonin 4D Facelift uporablja inovativen protokol v štirih korakih za doseganje sijoče in mladostne polti brez potrebe po invazivnem kirurškem zdravljenju.

Pomlajevanje obraza

LipLase je neinvazivno lasersko zdravljenje, ki spodbuja proizvodnjo kolagena, kar ustvarja bolj poln in pomlajen videz.

VectorLift - laserski dvig obrvi

Si želite boljših in polnejših ustnic, vendar se preveč bojite igel? Fotonina brezigelna terapija LipLase™ je kot nalašč za vas.

Mnenja naših pacientov

Kontaktirajte nas