Kožna znamenja

Odstranitev kožnih sprememb

Odstranjevanje nenevarnih (benignih) znamenj in kožnih sprememb

botoks in filerji

Kožna znamenja samoplačniško

Kirurško odstranjevanje kožnih sprememb v Ljubljani

Odstranjevanje nenevarnih (benignih) znamenj in kožnih sprememb

Odstranjevanje znamenj, izrastkov in bradavic

Nudimo kirurško odstranitev znamenj, izrastkov in bradavic pod lokalno anestezijo. Izrez znamenj je običajno priporočljiv za sumljive lezije, zaradi estetskih, diagnostičnih ali funkcionalnih razlogov.

Kirurško odstranjevanje kožnih sprememb

Ob prvem obisku boste opravili posvet z našim kirurgom. Glede na vrsto kožne spremembe se boste dogovorili glede nadaljnih postopkov. V kolikor se boste dogovorili za kirurški izrez znamenja boste prejeli termin za odstranitev v lokalni anesteziji. 

 

Izjemoma, samo v primeru, da je sprememba manjša (npr. manjša bradavica), se lahko poseg opravi že ob prvem pregledu

 

V kolikor bo kirurg presodil, da je potrebena histološka preiskava izrezanega tkiva, vam bo to svetoval že ob prevem pregledu.

Cenik

Pregled pred odstranitvijo znamenja, izrastka ali bradavice

50€

Kirurški izrez enga znamenja

150€

Kirurška odstranitev večjega števila znamenj

ceno določimo ob pregledu

Histopatološki pregled izrezanega tkiva

100€

Pogosta vprašanja

Običajne metode vključujejo krioterapijo (zamrzovanje), kirurško odstranjevanje, lasersko zdravljenje in lokalna zdravila. Izbira je odvisna od vrste, velikosti in lokacije znamenja ali rasti.

Med kirurškim posegom ali laserskim posegom se lahko uporablja lokalna anestezija, kar pomeni, da poseg poteka brez bolečin. Kirurški poseg tako ni boleč.

Izkušeni zdravniki si večinoma zelo prizadevajo zmanjšati to tveganje, kar jim večinoma dobro uspeva, kar pa žal ne pomeni, da do tega ne more priti.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
kožna znamenja

Ekipa specialistov za kožna znamenja skrbi za strokoven pristop k odstranitvi kožnih znamenj, izrastkov, bradavic. Zdravniki specialisti klinike NYD so usposobljeni in imajo izkušnje s tovrstnimi posegi. 

Nejc Steiner

dr. med., spec. otorinolaringologije

Nejc Steiner, dr. med je specialist otorinolaringolog, ki se poglobljeno ukvarja z boleznimi ušesa in baze lobanje.

 

Študiral je na MF v Ljubljani in MF Autonoma de Madrid v Španiji. Specializacijo iz ORL je opravil na Kliniki za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo, UKC Ljubljana, kjer deluje kot vodja oddelka za intenzivno nego.

 

V času svoje kariere se je učil od največjih specialistov tako iz Slovenije kot iz tujine. Udeležil se je izobraževanj iz celotnega sveta, med drugim se je izobraževal v ZDA, Braziliji, Veliki Britaniji, Nemčiji, Avstriji, Italiji, Severni Makedoniji, Ukrajini, Poljski in na Kitajskem. Del svoje specializacije je opravil tudi v priznani Univerzitetni bolnišnici AKH na Dunaju.

 

Veliko svojega časa namenja raziskovanju. Je član raziskovalne ekipe, ki je vodilna na področju razvoja plazme bogate s trombociti v Sloveniji. Poleg številnih znanstvenih člankov, raziskav in predavanj na kongresih je v procesu zaključevanja svoje doktorske disertacije.

Kontaktirajte nas