Pomlajevanje obraza

Terapije za lepoto

Različne storitve z modernimi pristopi, s katerimi dosežemo mlajši videz obraza.
pomlajevanje obraza

Terapije za lepoto

Pomlajevanje obraza

Različne storitve z modernimi pristopi, s katerimi dosežemo mlajši videz obraza.

Terapije za pomlajevanje obraza

Pri pomlajevanju obraza poznamo vrsto različnih pristopov in tehnik. Z njimi lahko obnovimo površino kože, pozitivno vplivamo na obrazno mišičje in nadomestimo mehka tkiva. Pri teh se najbolj pozna vpliv starosti in drugih dejavnikov, saj pride do izgube prožnosti kože in usihanja mehkih tkiv.

Kislinski piling

S kislinskim pilingom na kožo nanesemo nežno raztopino določenih kislin s katero z odluščenjem odstranimo zgornji sloj kože in odmrle celice do določene globine. S tem stimuliramo obnovo kože in dosežemo učinek gladke kože s poenoteno pigmentacijo. Na voljo imamo dva tretmaja znamke Dermacetuic: Mask Peel in Milk Peel.

Mezoterapija

Mezoterapija je postopek v estetiki, kjer z raznimi pripomočki v kožo vnašamo hialuronsko kislino, vitamine in druga najpomembnejša hranila. Tako kožo navlažimo v sami notranjosti, česar zgolj z uporabo krem ne moremo doseči.

Cenik za pomlajevanje obraza

Mezoterapija

350€

Kislinski piling (Dermaceutic)

Mask peel

60€

Milk peel

75€

Pogosta vprašanja

Pomlajevanje obraza se nanaša na kozmetične postopke, katerih cilj je vrniti obrazu mladosten videz. Tehnike lahko vključujejo kirurške posege, kot je lifting obraza, ali nekirurške možnosti, kot so kemični piling, mezoterapija, polnila ali lasersko zdravljenje.

Tveganja so odvisna od vrste posega. Pri nekirurških posegih, kot sta kemični piling in mezoterapija tveganj skorajda ni, lahko se pojavljajo manjši neželeni učinki, kot sta oteklina ali rdečina. Pri kirurški posegi, pa lahko pride tudi do nekoliko do resnejših tveganj, kot sta okužba ali brazgotinjenje pri posamezniku.

Metode in dolžina posegov se razlikuje glede na zdravljenje. Nekirurške metode običajno trajajo precej manj časa kot kirurške. Pri nekirurških metodah boste večinokrat opravili vse znotraj 30min ali 1h, odvisno od predela zdravljenja. Kirurški posegi pa ponavadi trajajo precej dlje (nekaj ur).

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
pomlajevanje obraza

Strokovnjaki, ki delujejo na področju pomlajevanja kože klinike NYD, imajo s takšnimi terapijami in tretmaji dolgoletne izkušnje. Same terapije pa so izredno učinkovite in blagodejne, saj lahko le tako zagotovimo najboljše rezultate.

Kontaktirajte nas