Obrazna estetika

Posegi s polnili

Glajenje gub in poudarjanje ustnic, ličnic, brade ter odstranjevanje nepravilnosti in znamenj. Za vse to poskrbijo polnila.

botoks in filerji

Obrazna estetika

Posegi s polnili

Glajenje gub in poudarjanje ustnic, ličnic, brade ter odstranjevanje nepravilnosti in znamenj. Za vse to poskrbijo polnila.

Lepotni posegi in polnila

Na področju estetike se polnila uporablja predvsem za glajenje in odpravljanje gubic, ravno tako pa preprečuje nastajanje novih. S polnili oziroma filerji, lahko kožo tudi pomladimo in povečamo prostornino mehkih tkiv (ustnice, ličnice, brada…).

Glajenje gubic z botulinom

Pri lepotnih posegih in estetiki uporabljamo botulin za glajenje obstoječih gubic, prav tako pa z njim preprečujemo nastanek novih.

Dermalna polnila

Polnila oziroma filerji zgladijo kožo in jo pomladijo, prav tako pa lahko z njimi povečamo prostornino mehkih tkiv. Pogosto se s polnili oziroma filerji poudarja ustnice, ličnice ali brado. Z njimi pa se lahko znebimo tudi manjših nepravilnosti nosu.

Preprečevanje potenja

Botulin se lahko uporablja tudi za druge medicinske namene. S posegom z uporabo botulina se lahko učinkovito znebite potenja.

Polnila
Polnila

Cenik estetskih posegov

Specialistični pregled

50€

Spec. pregled drugo mnenje

100€

Kontrolni pregled

50€

Glajenje gubic z botulinom (Bocouture™)

Celoten obraz

od 300€

Ena regija

150€

Dve regiji

250€

Tri regije

300€

Baby botulin

od 170€

Bunny lines

80€

Ustni kotički

80€

Konica nosu

80€

Preprečevanje potenja z botulinom

Področje pazduh (obe)

od 350€

Področje dlani ali stopal

od 400€

Drugi posegi z botulinom

Mišica maseter-žvekalna mišica, za Face slimming oz V-shape

300€

Gummy smile

80€

Lip Flip - ena ustnica

80€

Dermalna Polnilna (Belotero™)

Oblikovanje ustnic s polnilom

od 250€

Oblikovanje lic s polnilom

od 350€

Nekirurško oblikovanje brade ali nosu s polnilom

od 350€

Pomlajevanje rok (Radiesse 1,5ml)

od 450€

Pomlajevanje vratu (Radiesse 3ml)

od 850€

Pogosta vprašanja

Polnila so snovi za injiciranje, ki se uporabljajo za povrnitev volumna obraza, glajenje gub in poudaritev obraznih potez. Običajna polnila vključujejo hialuronsko kislino, kalcijev hidroksilapatit in poli-L-mlečno kislino.

Polnila so na splošno varna, če jih dajejo usposobljeni strokovnjaki. Vendar pa v redkih primeri kljub vsemu lahko povzročijo nelagodne učinke, kot so rdečina, oteklina in modrice.

Trajanje dermalnih polnil se razlikuje glede na vrsto polnila in tretirano področje. Običajno trajajo od 6 mesecev do 2 leti, po tem pa bodo morda potrebni popravki.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
obrazna estetika

Ekipa specialistov za lepotne posege in polnila skrbi za strokoven pristop k pomlajevanju vašega obraza. Zdravniki specialisti klinike NYD so usposobljeni prav za takšne posege, z njimi pa imajo večletne izkušnje.

Nejc Steiner

dr. med., spec. otorinolaringologije

Nejc Steiner, dr. med je specialist otorinolaringolog, ki se poglobljeno ukvarja z boleznimi ušesa in baze lobanje.

 

Študiral je na MF v Ljubljani in MF Autonoma de Madrid v Španiji. Specializacijo iz ORL je opravil na Kliniki za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo, UKC Ljubljana, kjer deluje kot vodja oddelka za intenzivno nego.

 

V času svoje kariere se je učil od največjih specialistov tako iz Slovenije kot iz tujine. Udeležil se je izobraževanj iz celotnega sveta, med drugim se je izobraževal v ZDA, Braziliji, Veliki Britaniji, Nemčiji, Avstriji, Italiji, Severni Makedoniji, Ukrajini, Poljski in na Kitajskem. Del svoje specializacije je opravil tudi v priznani Univerzitetni bolnišnici AKH na Dunaju.

 

Veliko svojega časa namenja raziskovanju. Je član raziskovalne ekipe, ki je vodilna na področju razvoja plazme bogate s trombociti v Sloveniji. Poleg številnih znanstvenih člankov, raziskav in predavanj na kongresih je v procesu zaključevanja svoje doktorske disertacije.

Kontaktirajte nas