💥 BREZPLAČEN 30-MINUTNI POSVET IN OBRAVNAVA! 🔥

Izkoristite mesec brezplačnih fizioterapevtskih obravnav, samo v mesecu JUNIJU!

Samoplačniška fizioterapija

Fizioterapija Ljubljana

Obravnavamo vse vrste poškodb ter kroničnih in akutnih bolečin, ki nastanejo zaradi posegov, športa ali načina življenja.

PRIJAVI SE NA BREZPLAČEN PRVI POSVET
Samoplačniška fizioterapija v Ljubljani

Fizioterapija Ljubljana

Ambulanta za fizioterapijo v kliniki NYD v Ljubljani obravnava vse vrste poškodb ter kroničnih in akutnih bolečin, ki nastanejo zaradi operativnih posegov, načina življenja ali aktivnosti. 

PRIJAVI SE NA BREZPLAČEN PRVI POSVET
FASCIQ

Manualna Terapija

Kineziološki trakovi

Kinesio Taping

Terapevtska masaža

Terapevtska Masaža

Tecar terapija

Tecar Terapija

Terapija Z Udarnimi Globinskimi Valovi

Terapija z Udarnimi Globinskimi Valovi

Fizioterapija

Visokoenergijski Laser

Elektrostimulacija mišic

Elektrostimulacija Mišic - COMPEX

Hematomi

Zdravljenje Modric, Podplutb in Hematomov

REHABILITACIJA

Rehabilitacija

S fizioterapijo do hitrejšega okrevanja

Metodo fizioterapije uporabljamo za zdravljenje bolečin, bolezni in poškodb v telesu. Pogosto so pacienti napoteni na fizioterapijo po zdravniških oz. operativnih posegih, saj se tako skrajša čas rehabilitacije. S širokim naborom različnih vaj, pripomočkov ter tehnik boste skupaj z izurjenimi specialisti fizioterapije okrepili mišice, obnovili gibljivost sklepov in tako izboljšali proces zdravljenja oziroma rehabilitacije.

Fizioterapija

Naš nabor fizioterapevtskih storitev

Obstaja več tehnik fizioterapije, ki se izvajajo, saj lahko z različnimi prijemi pozitivno in lagodno vplivamo na stanje mišic in sklepov. Prav tako lahko imamo s pomočjo fizioterapije ugoden vpliv tudi na živčni, skeletni, limfni ter dihalni sistem človeka. Poznamo različne vrste fizioterapije, kot recimo mehanoterapijo, kinezioterapijo, elektroterapijo, magnetoterapijo in ostale.

 

Z razgibavanjem in izvajanjem ustreznih gibalnih vaj krepimo mišice, prav tako pa lahko z vajami ponovno vzpostavimo boljšo gibalno sposobnost posameznih sklepov. Bolečine in poškodbe se tako regenerirajo bolj pravilno in so spodbujene h hitrejšemu okrevanju. V NYD Kliniki izvajamo naslednje fizioterapevtske storitve:

Cenik vseh fizioterapevtskih storitev

Fizioterapevtska obravnava (do 30 min)

50€

Fizioterapevtska obravnava (do 60 min)

70€

Fizioterapevtska obravnava (do 90 min)

90€

Paket 6 fizioterapevtskih obravnav za obdobje 6 tednov (5+1 brezplačno)

350€

Paket 10 fizioterapevtskih obravnav za obdobje 10 tednov (8+2 brezplačno)

560€

Popust na Fizioterapevtsko obravnavo ob napotitvi specialistov NYD klinike

10%

Kaj lahko pričakujete na brezplačnem prvem posvetu s fizioterapevtom?

Z našega bloga o fizioterapiji

Odgovori fizioterapevta na vaša vprašanja

Fizioterapija je zdravstvena metoda, ki s tehnikami, kot sta vadba in manualna terapija, pomaga ljudem pri okrevanju po poškodbah, zdravljenju kroničnih bolezni, izboljšanju telesne funkcije in preprečevanju prihodnjih poškodb.

Trajanje fizioterapevtskega zdravljenja je odvisno od različnih dejavnikov, kot so narava in resnost vašega stanja, vaše splošno zdravje in cilji zdravljenja. Pri lažjih poškodbah in rehabilitaciji je tako terapija lahko krajša, dočim je pri večjih in težjih problemih okrevanje lahko tudi daljše.

Med prvim obiskom fizioterapije vam bo fizioterapevt/ka zastavil vprašanja o vaši zdravstveni anamnezi in opravil telesno oceno, da bi ocenil vaše stanje. Nato bodo pripravili načrt zdravljenja in vas poučili o tem, kako obvladati svoje stanje in preprečiti prihodnje poškodbe.

Mnenja naših pacientov

Strokovnjaki ekipe NYD za fizioterapijo

Strokovnjaki, ki delujejo na področju fizioterapije klinike NYD, imajo s takšnimi terapijami in tretmaji strokovne izkušnje. Sami posegi so izvedeni varno in profesionalno, saj lahko le tako zagotovimo strankam najboljše rezultate.

Maja Berčič

diplomirana fizioterapevtka

Maja Berčič je mlada in energična fizioterapevtka, ki svoje delo opravlja z veliko predanostjo in profesionalnostjo. Z dodiplomskim študijem je pridobila trdno osnovo znanja, ki ga redno izpopolnjuje z udeležbo na strokovnih seminarjih in izobraževanjih. Specializirana je za rehabilitacijo po poškodbah in kirurških posegih mišično-skeletnega sistema. Njeno delo temelji na celostnem pristopu, saj posveča pozornost tako fizičnemu kot tudi psihološkemu stanju posameznika.

 

Izkušnje je pričela nabirati že v času študija, ko je izvajala individualne fizioterapevtske obravnave in športne masaže v fitnesih. Takrat je postala tudi licencirana osebna trenerka, s čimer je nadgradila svoje znanje pri oblikovanju terapevtskih vadbenih programov.

 

Z opravljanjem pripravništva v UKC Ljubljana in kasnejšo zaposlitvijo tam je nadgrajevala svoje znanje s področja fizioterapije s stalnimi izobraževanji s področja manualne terapije in spremljanjem najnovejših metod in raziskav na področju fizioterapije. Leta 2021 je s svojim delom nadaljevala v privatnih fizioterapevtskih ambulantah in se v začetku leta 2023 priključila ekipi NYD klinike.

 

Maja je v preteklosti bila profesionalna odbojkašica. Tudi sama je doživela številne izzive, ovire in tudi poškodbe na svoji poti, s čimer je pridobila globoko razumevanje svojih pacientov pri rehabilitaciji po poškodbah ali pri odpravljanju akutnih ter kroničnih bolečin. S svojo izkušnjo, kako se spoprijeti s poškodbami in ponovno pridobiti funkcijo, pacientom zagotavlja motivacijsko in empatično okolje, v katerem se počutijo razumljene in podprte na njihovi rehabilitacijski poti.

Zahtevajte vaš posvet s fizioterapevtom

Pokličite nas na 040 229 339 ali rezervirajte brezplačno 30-minutno prvo fizioterapevtsko obravnavo:

Iščete termin pri vašem najljubšem fizioterapevtu?