💥 BREZPLAČEN 30-MINUTNI POSVET IN OBRAVNAVA! 🔥

Izkoristite mesec brezplačnih fizioterapevtskih obravnav, samo v mesecu JUNIJU!

Fizioterapija in rehabilitacija Ljubljana

Terapevtska Masaža

v NYD kliniki v Ljubljani obravnavamo vse vrste poškodb ter kroničnih in akutnih bolečin, ki nastanejo zaradi operativnih posegov, načina življenja ali aktivnosti. 

PRIJAVI SE NA BREZPLAČNO PRVO OBRAVNAVO

Fizioterapija in rehabilitacija Ljubljana

Terapevtska Masaža

Ambulanta za fizioterapijo in rehabilitacijo v kliniki NYD v Ljubljani obravnava vse vrste poškodb ter kroničnih in akutnih bolečin, ki nastanejo zaradi operativnih posegov, načina življenja ali aktivnosti. 

PRIJAVI SE NA BREZPLAČNO PRVO OBRAVNAVO

Terapevtska masaža za udobnejše okrevanje

Terapevtsko masažo uporabljamo za zdravljenje bolečin, bolezni in poškodb v telesu. Terapevtska masaža je praktična nega, katere cilj je spodbujanje sprostitve, lajšanje mišične napetosti in izboljšanje splošnega počutja. Vključuje manipulacijo mehkih tkiv, kot so mišice in vezivna tkiva, z uporabo različnih tehnik, kot so gnetenje, božanje in raztezanje. Terapevtsko masažo je mogoče prilagoditi specifičnim težavam in jo pogosto izvajajo pooblaščeni masažni terapevti in fizioterapevti. S terapevtsko masažo izboljšajte in popestrite svoje okrevanje.

Terapevtska masaža
Terapevtska masaža
Terapevtska masaža

Terapevtska Masaža

S terapevtsko masažo lahko uspešno zdravimo najrazličnejše bolezni, od bolečin v hrbtu in ramenih do limfedema. Za razliko od wellness masaž, ki so namenjene čisti sprostitvi, so terapevtske masaže med zdravili. Uporabljajo se kot del fizikalne terapije za specifično zdravljenje zdravstvenih težav. Napetost v mišicah, na primer v predelu ramen ali hrbta, in s tem povezane bolečine lahko dobro odpravite s terapevtsko masažo. Prav tako terapevtska masaža pomaga pri zdravstvenih težavah kot so:

Terapevtska masaža
Terapevtska masaža

Cenik vseh fizioterapevtskih storitev

Fizioterapevtska obravnava (do 30 min)

50€

Fizioterapevtska obravnava (do 60 min)

70€

Fizioterapevtska obravnava (do 90 min)

90€

Paket 6 fizioterapevtskih obravnav za obdobje 6 tednov (5+1 brezplačno)

350€

Paket 10 fizioterapevtskih obravnav za obdobje 10 tednov (8+2 brezplačno)

560€

Popust na Fizioterapevtsko obravnavo ob napotitvi specialistov NYD klinike

10%

Odgovori fizioterapevta na vaša vprašanja

Terapevtska masaža je praktična nega, katere cilj je spodbujanje sprostitve, lajšanje mišične napetosti in izboljšanje splošnega počutja. Vključuje manipulacijo mehkih tkiv, kot so mišice in vezivna tkiva, z uporabo različnih tehnik, kot so gnetenje, božanje in raztezanje. Terapevtsko masažo je mogoče prilagoditi specifičnim težavam in jo pogosto izvajajo pooblaščeni masažni terapevti in fizioterapevti.

Terapevtska masaža ponuja številne prednosti, vključno z zmanjševanjem stresa, lajšanjem bolečin, izboljšano cirkulacijo, povečano prožnostjo in zmanjšano mišično napetostjo. Prav tako lahko pomaga ublažiti tesnobo, spodbuja boljši spanec, okrepi imunsko funkcijo in pomaga pri procesu okrevanja po določenih poškodbah ali zdravstvenih stanjih.

Terapevtska masaža ni boleča. Lahko pa se zgodi, da nekatere tehnike ali področja napetosti med samo sejo pridejo v rahlo nelagodje. Pomembno je, da se s fizioterapevtom pogovorite o vaši ravni udobja, saj lahko ustrezno prilagodi svoj pritisk in tehnike, da zagotovi udobno in učinkovito zdravljenje.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
področje fizioterapije

Strokovnjaki, ki delujejo na področju fizioterapije klinike NYD, imajo s takšnimi terapijami in tretmaji strokovne izkušnje. Sami posegi so izvedeni varno in profesionalno, saj lahko le tako zagotovimo strankam najboljše rezultate.

Maja Berčič

diplomirana fizioterapevtka

Maja Berčič je mlada in energična fizioterapevtka, ki svoje delo opravlja z veliko predanostjo in profesionalnostjo. Z dodiplomskim študijem je pridobila trdno osnovo znanja, ki ga redno izpopolnjuje z udeležbo na strokovnih seminarjih in izobraževanjih. Specializirana je za rehabilitacijo po poškodbah in kirurških posegih mišično-skeletnega sistema. Njeno delo temelji na celostnem pristopu, saj posveča pozornost tako fizičnemu kot tudi psihološkemu stanju posameznika.

 

Izkušnje je pričela nabirati že v času študija, ko je izvajala individualne fizioterapevtske obravnave in športne masaže v fitnesih. Takrat je postala tudi licencirana osebna trenerka, s čimer je nadgradila svoje znanje pri oblikovanju terapevtskih vadbenih programov.

 

Z opravljanjem pripravništva v UKC Ljubljana in kasnejšo zaposlitvijo tam je nadgrajevala svoje znanje s področja fizioterapije s stalnimi izobraževanji s področja manualne terapije in spremljanjem najnovejših metod in raziskav na področju fizioterapije. Leta 2021 je s svojim delom nadaljevala v privatnih fizioterapevtskih ambulantah in se v začetku leta 2023 priključila ekipi NYD klinike.

 

Maja je v preteklosti bila profesionalna odbojkašica. Tudi sama je doživela številne izzive, ovire in tudi poškodbe na svoji poti, s čimer je pridobila globoko razumevanje svojih pacientov pri rehabilitaciji po poškodbah ali pri odpravljanju akutnih ter kroničnih bolečin. S svojo izkušnjo, kako se spoprijeti s poškodbami in ponovno pridobiti funkcijo, pacientom zagotavlja motivacijsko in empatično okolje, v katerem se počutijo razumljene in podprte na njihovi rehabilitacijski poti.

Kontaktirajte nas