💥 BREZPLAČEN 30-MINUTNI POSVET IN OBRAVNAVA! 🔥

Izkoristite mesec brezplačnih fizioterapevtskih obravnav, samo v mesecu MARCU!

Rehabilitacija v Ljubljani

Rehabilitacija brez čakanja

Ambulanta za rehabilitacijo v kliniki NYD v Ljubljani obravnava vse vrste poškodb ter kroničnih in akutnih bolečin, ki nastanejo zaradi operativnih posegov, načina življenja ali aktivnosti. 

PRIJAVI SE NA BREZPLAČNO PRVO OBRAVNAVO

Dobra rehabilitacija za zdravo življenje

Rehabilitacija je specializiran pristop, katerega namen je obnoviti delovanje, zmanjšati bolečino in izboljšati kakovost življenja posameznikov, ki okrevajo po poškodbah, operacijah ali kroničnih boleznih. Fizioterapevti uporabljajo različne tehnike, kot so vaje, manualna terapija in modalitete za obravnavanje specifičnih okvar in spodbujanje okrevanja.

Rehabilitacija
Rehabilitacija
Rehabilitacija

Rehabilitacija

Rehabilitacija z vajami je celovit pristop, namenjen ponovni vzpostavitvi telesne funkcije, zmanjšanju bolečin in izboljšanju kakovosti življenja posameznikov, ki okrevajo po poškodbah, operacijah ali kroničnih obolenjih. Ta specializirana veja fizioterapije uporablja ciljno usmerjene vaje in tehnike za izboljšanje prožnosti, moči, ravnotežja in koordinacije. S prilagajanjem vadbenih programov posebnim potrebam se olajša proces zdravljenja, poveča mobilnost in izboljša splošno dobro počutje. S kombinacijo raztezanja, vaj in treninga odpornosti in funkcionalnih gibov se pacientom povrne obseg gibanja, izboljša mišični tonus in povrne zaupanje v svoje sposobnosti. Ta holistični pristop obravnava tako fizične okvare kot temeljne vzroke, s čimer opolnomoči posameznike, da ponovno pridobijo neodvisnost in optimizirajo svojo pot okrevanja.

Rehabilitacija
Fascija

Cenik

Fizioterapevtska obravnava (do 30 min)

50€

Fizioterapevtska obravnava (do 60 min)

70€

Fizioterapevtska obravnava (do 90 min)

90€

Paket 6 fizioterapevtskih obravnav za obdobje 6 tednov (5+1 brezplačno)

350€

Paket 10 fizioterapevtskih obravnav za obdobje 10 tednov (8+2 brezplačno)

560€

Popust na Fizioterapevtsko obravnavo ob napotitvi specialistov NYD klinike

10%

Odgovori fizioterapevta na vaša vprašanja

Rehabilitacija je specializiran pristop, katerega namen je obnoviti delovanje, zmanjšati bolečino in izboljšati kakovost življenja posameznikov, ki okrevajo po poškodbah, operacijah ali kroničnih boleznih. Fizioterapevti uporabljajo različne tehnike, kot so vaje, manualna terapija in modalitete za obravnavanje specifičnih okvar in spodbujanje okrevanja.

Trajanje rehabilitacije je odvisno od stanja posameznika, resnosti poškodbe oziroma stanja in drugih dejavnikov. Lahko traja od nekaj tednov do nekaj mesecev. Fizioterapevti bodo redno ocenjevali vaš napredek in po potrebi prilagodili načrt zdravljenja za zagotovitev optimalnega okrevanja.

Rehabilitacija je lahko koristna pri številnih boleznih, vključno s poškodbami mišično-skeletnega sistema, nevrološkimi motnjami, športnimi poškodbami, okrevanjem po operaciji, kroničnimi bolečinami in težavami z mobilnostjo. Fizioterapevti so usposobljeni za ocenjevanje in zdravljenje različnih stanj, pri čemer svoj pristop prilagajajo potrebam vsakega posameznika, da čim bolj povečajo funkcionalno okrevanje in izboljšajo splošno dobro počutje.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
področje rehabilitacije

Strokovnjaki, ki delujejo na področju rehabilitacije klinike NYD, imajo s takšnimi terapijami in tretmaji strokovne izkušnje. Sami posegi so izvedeni varno in profesionalno, saj lahko le tako zagotovimo strankam najboljše rezultate.

Maja Berčič

diplomirana fizioterapevtka

Maja Berčič je mlada in energična fizioterapevtka, ki svoje delo opravlja z veliko predanostjo in profesionalnostjo. Z dodiplomskim študijem je pridobila trdno osnovo znanja, ki ga redno izpopolnjuje z udeležbo na strokovnih seminarjih in izobraževanjih. Specializirana je za rehabilitacijo po poškodbah in kirurških posegih mišično-skeletnega sistema. Njeno delo temelji na celostnem pristopu, saj posveča pozornost tako fizičnemu kot tudi psihološkemu stanju posameznika.

 

Izkušnje je pričela nabirati že v času študija, ko je izvajala individualne fizioterapevtske obravnave in športne masaže v fitnesih. Takrat je postala tudi licencirana osebna trenerka, s čimer je nadgradila svoje znanje pri oblikovanju terapevtskih vadbenih programov.

 

Z opravljanjem pripravništva v UKC Ljubljana in kasnejšo zaposlitvijo tam je nadgrajevala svoje znanje s področja fizioterapije s stalnimi izobraževanji s področja manualne terapije in spremljanjem najnovejših metod in raziskav na področju fizioterapije. Leta 2021 je s svojim delom nadaljevala v privatnih fizioterapevtskih ambulantah in se v začetku leta 2023 priključila ekipi NYD klinike.

 

Maja je v preteklosti bila profesionalna odbojkašica. Tudi sama je doživela številne izzive, ovire in tudi poškodbe na svoji poti, s čimer je pridobila globoko razumevanje svojih pacientov pri rehabilitaciji po poškodbah ali pri odpravljanju akutnih ter kroničnih bolečin. S svojo izkušnjo, kako se spoprijeti s poškodbami in ponovno pridobiti funkcijo, pacientom zagotavlja motivacijsko in empatično okolje, v katerem se počutijo razumljene in podprte na njihovi rehabilitacijski poti.

Kontaktirajte nas