Dobrodošli pri NYD

O NYD kliniki

NYD Klinika združuje strokovnjake najrazličnejših področij. Našim strankam omogočamo dostop do kakovostnih samoplačniških zdravstvenih storitev, brez dolgega čakanja.

Dobrodošli v NYD kliniki

O nas

NYD Klinika je zasebna zdravstvena ustanova, ki združuje strokovnjake najrazličnejših medicinskih področij. Naša prednost je zagotavljanje kakovostnih samoplačniških zdravstvenih storitev brez čakanja. Naša vizija je postati vodilna poliklinika na področju sodobnih zdravstvenih storitev v Sloveniji.

Naše poslanstvo in vrednote

NYD klinika združuje sodobno tehnologijo, vrhunske strokovnjake in inovativne pristope v zdravstveni oskrbi. Naša ponudba vključuje napredno diagnostiko, personalizirano obravnavo, lepotne posege in holistični pristop k zdravju. Skozi celovito obravnavo pacientov stremimo k nenehnemu izboljšanju in razvoju naših storitev, s čimer zagotavljamo vrhunsko zdravstveno oskrbo.

Napredna diagnostika

Naš center je opremljen z najsodobnejšo diagnostično opremo, ki omogoča zgodnje odkrivanje in zdravljenje številnih bolezni.

Estetika in dolgoživost

Zavedamo se, da je lepota tesno povezana z zdravjem in dobrem počutjem, zato skupaj z vami načrtujemo potek zdravljenja, ki bo najbolj ustrezal vašim potrebam in pričakovanjem.

Vrhunski specialisti

V medicinskem centru NYD sodelujejo priznani strokovnjaki iz različnih področij medicine. Naša ekipa zdravnikov in medicinskega osebja je specializirana za različne discipline, kar zagotavlja celovito obravnavo pacientov.

Personalizirana obravnava

Skrbno načrtujemo zdravljenje, ki temelji na specifičnih potrebah posameznika, kar vključuje tudi uporabo personalizirane medicine in genetskega testiranja.

O NYD kliniki

Udobje strank je na prvem mestu, zato so prostori naše klinike nahajajo na odlični lokaciji, opremljeni pa so po najvišjem standardu. Vrhunsko opremo in najnovejše pripomočke pa odlično dopolnjuje naše prijazno osebje.

Kje se nahajamo?

Obiščite nas na Litostrojski 59 v Ljubljani, v pritličju stavbe Peca.