Posegi z laserjem

Medicinski laser

Laser je praktično vsestranski, saj z uravnavanjem valovne dolžine lahko dosežemo različne učinke.

Izkoristite teden brezplačnih laserskih posegov in se naročite na prvo lasersko terapijo za odstranjevanje dlačic BREZPLAČNO!

💥 BREZPLAČNA PRVA LASERSKA TERAPIJA! 🔥

Izkoristite teden brezplačnih laserskih terapij, samo od 18.9. do 25.9.2023!

Posegi z laserjem

Medicinski laser

Različni posegi in storitve z medicinskim laserjem. Laser je praktično vsestranski, saj z uravnavanjem valovne dolžine lahko dosežemo različne učinke.

Izkoristite teden brezplačnih laserskih posegov in se naročite na prvo lasersko terapijo za odstranjevanje dlačic v kliniki NYD Ljubljana BREZPLAČNO.  

Samo od 18.9. do 25.9.2023!

Posegi z medicinskim laserjem

Vsestranski medicinski laser omogoča vrsto različnih posegov in storitev. Med najpogostejšimi pa so razne depilacije, zmanjšanja vidnosti gub na obrazu, zdravljenje aken in odstranjevanje nepravilnosti žilic, kapilar in ven. Posegi z medicinskim laserjem na koži pozitivno vplivajo tudi na proces celjenja kože in spodbujajo preoblikovanje kolagena.

Medicinski laser

Laserska depilacija je metoda trajnega odstranjevanja neželenih dlak s telesa z laserjem. Laser oddaja žarek, ki ga absorbira pigment (melanin) v dlakah. Laserska energija se nato pretvori v toploto, ki poškoduje lasni mešiček in dlačici prepreči ponovno rast. Laserska epilacija je neboleč poseg odstranjevanja dlak.

 

*Pri posameznem področju telesa je potrebnih več zaporednih posegov.

4D Pomlajevanje kože

Lasersko pomlajevanje kože je serija kozmetičnih postopkov, ki s pomočjo laserske energije izboljšajo videz kože. Uporablja se lahko za zdravljenje različnih težav s kožo, vključno z drobnimi linijami in gubami, neenakomernim tenom kože, brazgotinami od aken in poškodbami zaradi sonca. 

 

Lasersko pomlajevanje kože deluje tako, da cilja na globlje plasti kože, da spodbudi proizvodnjo kolagena, kar pomaga izboljšati teksturo, tonus in splošni videz kože.

Lasersko zdravljenje aktivnih aken

Lasersko zdravljenje aken je poseg, pri katerem laser uniči bakterije, ki povzročajo akne in tako zmanjša vnetje. Lahko je učinkovito pri izboljšanju videza brazgotin po aknah in lahko tudi pomaga preprečiti nastanek novih izbruhov. Zdravljenje običajno izvaja dermatolog ali drug usposobljen strokovnjak za nego kože, število potrebnih posegov pa bo odvisno od resnosti aken in želenih rezultatov.

Lasersko odstranjevanje kapilar, žilic in ven

Lasersko odstranjevanje žilic je kozmetični poseg, pri katerem z laserjem uničimo in odstranimo žilice, ki so vidne na površini kože. Postopek se najpogosteje uporablja za odstranjevanje pajkastih žilic – majhne, rdeče, vijolične in modre žilice, ki se običajno pojavijo na nogah in obrazu. Uporablja se lahko tudi za odstranjevanje večjih, globljih žil. Poseg je na splošno varen in učinkovit in večina ljudi se lahko takoj po zdravljenju vrne k običajnim dejavnostim.

Lasersko odpravljanje smrčanja

NightLase® je neinvazivna laserska terapija, namenjena je odpravljanju simptomov spalne apneje in zmanjševanju glasnosti smrčanja z nežnim, lasersko povzročenim učinkom zategovanja tkiva mehkega neba. Vzroki za smrčanje so različni, vključno z oviranimi nosnimi prehodi, sproščenimi mišicami grla in jezika med spanjem, odvečnim tkivom v grlu in podaljšanim mehkim nebom ali uvulo. NightLase® deluje tako, da z lasersko svetlobo skrči tkiva v zadnjem delu ustne votline, kar ustvari širši prehod za zrak. Laserska svetloba se usmeri na mehko nebo, uvulo, dno jezika in zadnji del grla, kar povzroči krčenje kolagena v tkivih. Rezultat so bolj čvrsta tkiva in mišice, ki pomagajo odpreti pretok zraka in omogočajo boljše dihanje ter kakovostnejši spanec.

Lasersko spodbujanje rasti las

HAIRestart® omogoča spodbujanje rasti lasišča brez kirurških posegov, zdravil in stranskih učinkov. Do 50. leta starosti približno 50 % moških in žensk opazi določeno stopnjo izpadanja las. To lahko negativno vpliva na samozavest in dojemanje samega sebe. HAIRestart® deluje s pomočjo patentiranih pulzov Fotona SMOOTH®, ki nežno prenašajo lasersko svetlobo v tkivo in na varen način segrevajo lasišče. To segrevanje stimulira mirujoče lasne mešičke, poveča pretok krvi v lasišču in spodbuja celično presnovo. Rezultat je rast novih las, povečanje gostote in debeline las ter preprečevanje nadaljnjega izpadanja.

Pogosta vprašanja

Depilacija z laserjem je skoraj povsem neboleča in tako bolj udobna od depilacije z voskom. Prav tako je to edina uporabna metoda če se vam dlake rade zaraščajo v/pod kožo.

Da, na poseg pridite pobriti, saj le tako laser doseže želeni učinek. Če niste pobriti laser ne pride do podkožja in tako ni željenega učinka .

Odstranitev nikoli ni 100%. Situacija pa se drastično izboljša ponavadi pri nekje treh do šestih obiskih, odvisno od posameznika.

Laser s skoncentrirano toploto nemudoma izboljša elastičnost kože in povzroči nastajanje novega kolagena, zaradi česar je po posegu videz vaše kože bolj mladostniški.

Tretma z laserjem žilic ne zdravi, saj to ni mogoče, jih pa pomaga uničevati in razgrajevati, zaradi česar te nato začnejo izginjati, vi pa imate zopet lepši videz kože.

Mnenja naših pacientov

Želite izvedeti več o laserskem odstranjevanju dlak?

Pokličite nas na 040 229 339 ali rezervirajte termin za prvo lasersko terapijo brezplačno: