Posegi z laserjem

HAIRestart® - laserska stimulacija rasti las

Če se spopadate z izpadanjem las, morda mislite, da imate na voljo le kirurško presaditev las, drage lasulje in zdravila na recept. 

 

Revolucionarni laserski sistem HairRESTART  za spodbujanje rasti las predstavlja preboj na področju rasti las, ki vam pomaga povrniti vašo samozavest.

 

Uživajte v rezultatih brez kirurških posegov, brez zdravil in brez stranskih učinkov!

Poslovite se od izpadanja las

Do 50. leta starosti približno 50 % moških in žensk opazi določeno stopnjo izpadanja las. Izpadanje las je pogosto neprijetno in negativno vpliva na samozavest tako za moške kot za ženske.

 

Do nedavnega so bili glavni ukrepi presaditve las in kreme za lokalno uporabo. Te rešitve žal povzročajo neželene stranske učinke, dolg čas okrevanja in močna zdravila.

 

HAIRestart™ ponuja kratek postopek zdravljenja s hitrimi rezultati in je popolnoma neboleč. Zdravljenje ne poškoduje obstoječih las, zato ne vpliva na vaše vsakodnevno delo in življenje.

Kako deluje HAIRestart®

1.

Način delovanja je v patentiranih pulzih Fotona SMOOTH®, ki nežno prenašajo lasersko svetlobo v tkivo ter na varen in nadzorovan način segrevajo lasišče.

2.

Nežno segrevanje lasišča stimulira mirujoče lasne mešičke. Poveča tudi pretok krvi v lasišču in spodbuja celično presnovo, kar povzroči rast novih las, povečanje gostote in debeline las ter preprečevanje nadaljnjega izpadanja.

Prednosti laserske terapije HAIRestart

  • Preprečevanje nadaljnjega izpadanja las
  • Povečanje gostote in debeline las
  • Spodbujanje rasti novih mešičkov
  • Brez jemanja zdravil
  • Brez okrevanja
  • Neinvaziven postopek

Kako lahko dodatno spodbudim rast las?

PRP trombocitna plazma in laserska terapija HAIRestart sta klinično dokazana nekirurška postopka za spodbujanje rasti las, ki na različne načine tretirata lasni mešiček. Kombinacija obeh zato prinaša odlične rezultate in jo priporočamo večini naših pacientov, saj:

  • PRP zagotavlja hranila lasnim mešičkom  v obliki rastnih faktorjev, aktiviranih s trombociti. Trombociti (plazma) pomlajujejo in obnavljajo telo. Pri zdravljenju se trombociti pridobivajo iz bolnikove krvi. Plazma, ki nosi hranilne snovi iz krvi, se loči od rdečih krvničk in se vbrizga neposredno v šibke lasne mešičke.
    Z dovajanjem trombocitov neposredno v celice okoli mešičkov se obnovi rast las in šibkim ali umirajočim mešičkom vlije novo življenje.
  • HAIRestart deluje kot “dovajanje vode rastlini“. Laserska terapija spodbuja celično presnovo na molekularni ravni lasnih mešičkov. Tako izboljša kakovost rasti las in  poskrbi za pravilno prekrvavitev lasišča.

Odločite se za naš paket za spodbujanje rasti las, ki združuje lasersko terapijo HairRESTART® in PRP.

Ta edinstvena kombinacija učinkovito in hitro spodbuja ponovno rast las.

Kombinirani učinki dveh vrst terapij sinergistično povečajo potencial ponovne rasti las, izboljšajo učinkovitost in pospešijo vidnost rezultatov.

Cenik

Lasersko spodbujanje rasti lasišča - HAIRestart™

100€

Paket PRP + HAIRestart™

400€

Popust ob nakupu paketa 3 ali več laserskih terapij

10%

Popust ob nakupu paketa 6 ali več laserskih terapij

20%

Pogosta vprašanja

Prvi rezultati bodo vidni mesec dni po posegu.  Na tej stopnji boste opazili, da se aktivira rast novih las, lasje bodo prenehali izpadati in postali manj krhki, začeli se bodo svetiti in bodo videti bolje, plešasta mesta pa bodo postala manj opazna.

Največji rezultat bo opazen 6 mesecev po postopku.

Pacientom običajno svetujemo 6-8 tretmajev na vsake 2 tedna, s čimer naslovimo vsako fazo rastnega cikla in tako zadanemo vaše lasne mešičke v vseh fazah rasti.

Pri tem postopku je običajno zelo malo ali nič nelagodja. Vendar bo tretirano območje naslednjih 24 ur rožnato, nekatere pacienti pa čutijo bolj napeto kožo ali oteklino lasišča, ki se običajno zmanjša v nekaj dneh po terapiji. Lasišče je lahko po tretmaju tudi suho in se lušči.

24 ur po tretmaju se izogibajte umivanju las ali telovadbi in lasišče zaščitite pred soncem.

Ne, večina naših pacientov pravi, da terapija ni boleča. To je postopek v času kosila, ki traja komaj 15- 20 minut. Lokalna ali lokalna anestezija ni potrebna.

Vsakdo, ki ima zgodnje znake izpadanja las, je  dober kandidat za terapijo HAIRestart®.

 

Redna laserska stimulacija foliklov je idealen način za naravno preprečevanje plešavosti v prihodnosti in daljše ohranjanje gostih las.

Če že opažate znake redčenja, še ni prepozno, da ukrepate.

Ne. Ta postopek lahko opravi vsaka oseba, ki se sooča z izpadanjem las, ne glede na spol.

Naj izpadanje las ne vpliva na vašo samozavest!

Še danes se naročite na posvet v naši kliniki in odkrijte, kako vam lahko Fotona HairRestart pomaga povrniti samozavest in polno glavo las.

Rezultati - prej/potem

Mnenja naših pacientov

Kontaktirajte nas