Posegi z laserjem

VectorLift - laserski dvig obrvi

Si želite dvigniti obrvi, vendar ne želite uporabiti injekcij ali iti pod nož? V NYD kliniki predstavljamo terapijo Fotona VectorLift® – neinvazivna laserska terapija za dvig obrvi, ki varno in učinkovito dvigne in napne obrvi, veke in čelo.

 

VectorLift® daje odlične rezultate s takojšnjo učvrstitvijo tkiva ter dolgoročno stimulacijo kolagena brez bolečin in okrevanja.

Čelo predstavlja tretjino obraza. Če je visoko, gladko in enakomerno, je naš obraz videti bolj odprt, izraz pa bolj sijoč in mladosten. Pogosto se zgodi, da  zaradi obrazne mimike na čelu pojavijo gube in zaradi nje čelo izgubi svojo višino že v mladosti.

S starostjo se lahko mehka tkiva na čelu pomaknejo navzdol, zaradi česar so veke bolj povešene. Za preprečevanje in odpravljanje teh sprememb poznamo številne postopke: od masaže do injekcij in celo plastično kirurgijo.

Če primerjamo postopke med seboj, se zdi, da so bodisi preveč nežni in zahtevajo pogoste ponovitve bodisi so preveč agresivni. V iskanju zlate sredine se je rodila nova tehnika – laserski dvig VectorLift.

Kako deluje?

VectorLift dvigne obrvi in zmanjšuje vidnost gub na čelu brez tveganja, ki jih prinašajo injekcije. Ta postopek v treh korakih prenaša lasersko energijo od vek vse do roba lasišča, kar omogoča največji možen dvig in prinaša največji učinek.

Globina, v katero prodre laserska svetloba pri terapiji VectorLift je še posebej primerna za obraz, saj laser ne poškoduje podkožne maščobe, ki je ključnega pomena za celovitost in lepoto obraznih potez.

Pričakovani rezultati

VectorLift® s svojim celovitim pristopom k zdravljenju zagotavlja impresivne rezultate naravnega videza.

 

Rezultati so vidni že ob obisku, saj se obrvi med terapijo dvignejo. Poleg takojšnjega učinka boste pridobili tudi dolgoročne koristi, ki jih prinaša stimulacija kolagena, ki se začne pojavljati po treh tednih. Rezultati se nadaljujejo tudi po prenehanju zdravljenja.

 

Glede na to, da je terapija namenjena zgornji tretjini obraza, jo je mogoče uspešno kombinirati tudi s tretmaji srednjih in spodnjih delov obraza, kot je Fotona4D®, kar prinaša še boljše rezultate.

Trajanje & število obiskov

Trajanje posamezne terapije VectorLift: cca. 20 minut

Priporočeno št. terapij: 3-4 na vsake 4 tedne

1. korak

Obravnava čela, s čimer se dvigne zunanja tretjina (rep) obrvi in tkivo nad zgornjo veko.

2. korak

Obravnava roba lasišča, s čimer se zagotovi oporna oz. sidrna točka za makismalen učinek liftinga.

3. korak

Obravnava zgornje veke prispeva k reševanju težav z ohlapnostjo.

Prednosti

  • Čelo je videti bolj napeto in napeto
  • Dvigne (napne) obrvi in zgornjo veko
  • Ne zahteva kirurških posegov, anestezije ali injekcij
  • Neinvaziven postopek
  • Naravni rezultati
  • Še vedno boste lahko normalno premikali obraz (v nasprotju z injekcijami)

Galerija rezultatov

Pogosta vprašanja

Terapija VectorLift® je primerna za posameznike, ki želijo zdraviti povešene veke ali blago do zmerno ohlapnost na področju vek, zgornjega dela oči in čela.

Ne priporočamo ga posameznikom z občutljivo kožo ali kožnimi bolezni, kot so akne, ekcem, rozacea na območju, kjer izvajamo terapijo (veke, okolica oči in čelo).

  • Pri bolnikih s hudo povešenostjo vek in okolice oči bo morda potreben kirurški poseg.
  • Osebe z nerealnimi pričakovanji, ki bi se radi vrnili k svojemu mladostnemu videzu.

Postopek traja približno 20 do 30 minut, je varen in udoben ter brez bolečin. Lokalna anestezija se običajno uporablja 30 minut pred začetkom postopka. Večina posameznikov je postopek opisala kot postopno segrevanje, ki je zelo znosno.

Terapija Fotona Vectorlift običajno traja približno 20 minut.

Pri večini pacientov se že približno teden dni po tretmaju opazi učvrstitev in izboljšanje kakovosti kože, ki se v naslednjih nekaj tednih še izboljša.

Več terapij daje boljše rezultate, saj vsaka terapija nadgrajuje prejšnjo, končni rezultati pa so vidni že 4 tedne po zadnji terapiji.

Cenik

Vectorlift

150€

Kombinirajte laserske terapije za še bolj izrazit rezultat

Laserski lifting zgornjega dela obraza in vek je mogoče odlično kombinirati z drugimi postopki, kot je Fotona 4D za popoln lifting obraza ali s Fotona SmoothEye za nežno pomlajevanje predela okoli oči.

Mnenja naših pacientov

Kontaktirajte nas