Dermatologija

NYD klinika - privat dermatolog v Ljubljani

V NYD kliniki nudimo številne specialistične preglede in posege iz dermatovenerologije, kot so specialistični dermatološki pregled, pregled kožnih znamenj in odstranjevanje izrastkov in drugih tvorb.

Za vsa dermatološka stanja NYD klinika zagotavlja vrhunske dermatološke diagnostike in preglede, učinkovito zdravljenje kožnih bolezni ter različne posege po najvišjih medicinskih standardih.

 

Naša oprema ter metode diagnostike in zdravljenja so vrhunske kakovosti, uspešni rezultati zdravljenja pa so najboljši dokaz varnosti in kakovosti.

 

Vsak pacient v NYD kliniki bo skrbno poskrbljen in se bo počutil prijetno, saj nudimo individualizirano nego in pozornost, za vsa vprašanja pa je tu naša ekipa izkušenih dermatoloških strokovnjakov.

Storitve v naši dermatološki ambulanti

Dermatološki pregled

Pri dermatološkem pregledu bo izkušen dermatolog prepoznal simptome morebitnih obolenj ter vas poučil o nadaljnjih posegih.

Pregled kožnih znamenj

Kožna znamenja so normalen pojav na koži in večina ljudi jih ima že od rojstva. Toda navidezno navadno rojstno znamenje lahko skriva precejšnje nevarnosti.

Odstranjevanje kožnih znamenj in izrastkov​

Če imate na telesu izrastke, ki vas funkcionalno in estetsko motijo, kot so znamenja ali bradavice, jih lahko enostavno odstranite.

Na pregled se lahko naročite prek telefona na 040 229 339 ali pa si rezervirajte termin prek spleta:

Mnenja naših pacientov

Kontaktirajte nas