Kardiolog brez čakalnih vrst

Kardiološki pregled v Ljubljani - samoplačniško

Kardiološki pregledi za strokovno zdravniško oceno zdravja in delovanja srca ter ožilja pacienta.

Pregledi
Kardiologija brez čakalnih vrst

Kardiološki pregled v Ljubljani - samoplačniško

Kardiološki pregledi in medicinske preiskave za strokovno zdravniško oceno zdravja in delovanja srca ter ožilja pacienta.

Kaj je kardiološki pregled?

Kardiološki pregled je zdravstvena preiskava, s katero zdravnik – kardiolog oceni delovanje in zdravje vašega srca. Med pregledom se lahko uporabljajo različne diagnostične metode, kot so elektrokardiogram (EKG), ehokardiogram, obremenitveni testi in druge specializirane tehnike. Te metode omogočajo zdravniku, da identificira morebitne srčne nepravilnosti, oceni tveganje za srčne bolezni in predlaga ustrezno zdravljenje ali preventivne ukrepe. Na kliniki samoplačniški NYD kardiološki pregled omogoča, da pravočasno prepoznamo in obravnavamo morebitne kardiološke težave. Varnost in dobro počutje naših pacientov je vedno na prvem mestu.

Zakaj je dober kardiološki pregled?

Kardiološki pregled je dober, ker omogoča zgodnje odkrivanje srčnih nepravilnosti in bolezni, še preden se pojavijo resni simptomi ali zapleti. Zgodnja diagnoza povečuje možnosti za uspešno zdravljenje in preprečevanje napredovanja bolezni. Poleg tega lahko pravočasen pregled opozori na dejavnike tveganja in pomaga pri oblikovanju načrtov za bolj zdrav življenjski slog, s čimer se zmanjša tveganje za srčne zaplete v prihodnosti. V skratka, kardiološki pregled je preventivno orodje, ki lahko reši življenja.

Hot
Kardiološki pregled
Kardiologija
Kardiološki pregled

Kardiološki pregledi v Ljubljani

Kardiološki pregledi

Kardiologija je medicinska veja, osredotočena na diagnozo, zdravljenje in preprečevanje bolezni srca in ožilja. Srce je ključni organ, ki poganja celotno telo z oskrbo s kisikom in hranilnimi snovmi, zato je skrb za njegovo zdravje nujna. Klinika NYD se ponaša z vrhunsko kardiološko ekipo, kjer visoko usposobljeni strokovnjaki uporabljajo najsodobnejše tehnologije za prepoznavanje in zdravljenje srčnih težav. Naš cilj je zagotoviti celostno oskrbo pacientov, od rutinskih pregledov do kompleksnih kirurških posegov. Pri NYD razumemo pomen zgodnje diagnoze, zato ponujamo vrhunske diagnostične storitve, s katerimi lahko pravočasno prepoznamo in obravnavamo kardiološke težave. Zavezanost klinike  je, da so naši pacienti vedno v najboljših rokah.

Najpogostejši problemi,ki jih obravnavajo kardiologi na kardioloških pregledih so naslednji:

Cenik kardioloških storitev

OSNOVNI specialistični kardiološki pregled z EKG

110€

NAPREDNI specialistični kardiološki pregled: EKG in UZ srca

200€

POLNI specialistični kardiološki pregled: EKG, UZ srca in 24-urni Holter EKG

300€

Razširjen osnovni specialistični kardiološki pregled z EKG / Drugo mnenje

140€

Kontrolni specialistični kardiološki pregled

90€

Ultrazvok srca

110€

Ultrazvok vratnih žil

110€

Snemanje EKG z odčitkom kardiologa

30€

Spirometrija za merjenje funkcionalne prostornine pljuč

30€

Holter monitoring

24-urno snemanje krvnega tlaka s Holter napravo in analiza posnetka

110€

24-urno snemanje srčnega ritma s Holter EKG napravo in analiza posnetka

110€

48-urno snemanje srčnega ritma s Holter EKG napravo in analiza posnetka

190€

72-urno snemanje srčnega ritma s Holter EKG napravo in analiza posnetka

250€

Pogosta vprašanja

Kardiologija je medicinska specializacija, ki se osredotoča na diagnozo, zdravljenje in preprečevanje bolezni srca in ožilja.

Priporočljivo je obiskati kardiologa, če imate simptome kot so bolečine v prsih, palpitacije, zadihanost ali če imate dejavnike tveganja, kot so družinska zgodovina srčnih bolezni, hipertenzija ali diabetes.

Med kardiološkim pregledom zdravnik oceni delovanje srca s pomočjo različnih diagnostičnih metod, kot so EKG, ehokardiogram ali obremenitveni testi, ter predlaga morebitne nadaljnje korake ali zdravljenje.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
Kardiologija

Področje kardiologije se ukvarja z boleznimi srca in ožilja. Vrhunsko podkovana ekipa NYD klinike za kardiologijo bo po najboljših močeh zagotavljala izjemno obravnavo in pomoč prav vsakemu pacientu.

Kontaktirajte nas