EKG v Ljubljani

EKG Pregledi

EKG (elektrokardiogram) se uporablja za odkrivanje srčnih nepravilnosti, kot so aritmije, koronarna bolezen in srčni infarkt.

Pregledi

EKG v Ljubljani

EKG Pregledi

EKG (elektrokardiogram) se uporablja za odkrivanje srčnih nepravilnosti, kot so aritmije, koronarna bolezen in srčni infarkt.

Kaj je EKG?

V kliniki NYD svojim pacientom nudimo vrhunske storitve elektrokardiograma (EKG). EKG je ključno orodje v kardiologiji, ki zaznava električno aktivnost srca. Ta neinvazivna preiskava nam omogoča hitro in natančno diagnosticiranje različnih srčnih stanj, od aritmij do koronarne bolezni srca. Naša napredna oprema zagotavlja visoko kakovostne rezultate, kar omogoča našim izkušenim kardiologom, da natančno analizirajo srčni ritem, hitrost in pravilnost srčnih utripov. V NYD se zavedamo, kako pomembno je zgodnje odkrivanje srčnih težav, zato smo zavezani k zagotavljanju dostopnih in učinkovitih EKG pregledov.

EKG
EKG
Vhod v NYD kliniko

EKG pregled v Ljubljani

Kaj lahko pričakujem na EKG pregledu?

Na EKG pregledu lahko pričakujete preprost, hiter in neboleč postopek. Ob vašem prihodu vas bo sprejelo naše usposobljeno medicinski osebje, ki vam bo razložilo celoten postopek in odgovorilo na morebitna vprašanja. Med pregledom boste ležali na pregledni mizi, medtem ko bo osebje namestilo majhne, samolepilne elektrode na vaš prsni koš, roke in noge. Te elektrode so povezane z EKG aparatom, ki zaznava in beleži električno aktivnost vašega srca. Pregled običajno traja le nekaj minut in med njim ne boste čutili nobenega nelagodja. Po končanem pregledu bodo rezultati analizirani s strani naših izkušenih kardiologov, ki bodo nato z vami delili ugotovitve in po potrebi predlagali nadaljnje korake ali zdravljenje. 

Hot

EKG pregledi - bolj podrobno

V naši kliniki ponujamo elektrokardiogram (EKG) kot ključno orodje za ocenjevanje in spremljanje srčnega zdravja. EKG je bistven pri diagnosticiranju srčnih nepravilnosti, kot so aritmije in znakov preteklega srčnega infarkta, ter pri spremljanju učinkovitosti srčnih zdravljenj in delovanja srčnih vsadkov, kot so spodbujevalniki srca. Ta preiskava nam omogoča prilagajanje zdravljenja posameznikovim potrebam, izboljšuje kakovost življenja pacientov in zmanjšuje tveganje za zaplete. Naša ekipa strokovnjakov je zavezana k zagotavljanju individualnega pristopa in podpore, s ciljem nuditi celovito oceno in smernice za optimalno srčno zdravje.

 

Najpogostejša stanja srca, ki jih lahko odkrivamo in raziskujemo s pomočjo EKG pregleda v NYD Kliniki:

EKG
Kardiološki pregled

Cenik

OSNOVNI specialistični kardiološki pregled z EKG

110€

NAPREDNI specialistični kardiološki pregled: EKG in UZ srca

200€

POLNI specialistični kardiološki pregled: EKG, UZ srca in 24-urni Holter EKG

300€

Razširjen osnovni specialistični kardiološki pregled z EKG / Drugo mnenje

140€

Kontrolni specialistični kardiološki pregled

90€

Ultrazvok srca

110€

Ultrazvok vratnih žil

110€

Snemanje EKG z odčitkom kardiologa

30€

Spirometrija za merjenje funkcionalne prostornine pljuč

30€

Pogosta vprašanja

EKG (elektrokardiogram) je diagnostični postopek, ki zaznava in beleži električno aktivnost srca. Uporablja se za odkrivanje srčnih nepravilnosti, kot so aritmije, koronarna bolezen in srčni infarkt.

EKG pregled je hiter in traja običajno le nekaj minut. Med postopkom pacient leži, medtem ko elektrode na koži zaznavajo srčno aktivnost.

EKG pregled je popolnoma neboleč. Elektrode, ki se pritrdijo na kožo, lahko povzročijo rahlo nelagodje ob odstranjevanju, vendar sam postopek ne povzroča bolečin.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
Kardiologija

Področje kardiologije se ukvarja z boleznimi srca in ožilja. Vrhunsko podkovana ekipa NYD klinike za kardiologijo bo po najboljših močeh zagotavljala izjemno obravnavo in pomoč prav vsakemu pacientu.

Kontaktirajte nas