Otorinolaringolog samoplačniško​

ORL v Ljubljani

Ordinacija otorinolaringologije je moderna ordinacija, ki se posveča boleznim glave, vratu, žrela in grla, nosu in ušes. Brez čakalnih vrst!

ORL

Specialisti za bolezni ušes, grla in nosu

ORL v Ljubljani

Ordinacija ORL oz. otorinolaringologija je moderna ordinacija, ki se posveča boleznim glave, vratu, žrela in grla, nosu in ušes. Brez čakalnih vrst!

ORL Ušesa

ORL Ušesa

ORL nosu

ORL Nosu

ORL

ORL Žrela in grla

Otroški ORL

Otroški ORL

Ambulanta otorinolaringologije

Otorinolaringolog je medicinski specialist, ki se ukvarja z diagnostiko in zdravljenjem bolezni, poškodb in prirojenih nepravilnosti ušes, nosu in grla. V otorinolaringološki ambulanti izvajamo preglede in preiskave s področja nosu, ušes in grla. 

ORL pregled

Zdravnik na osnovi opisa pacientovih simptomov oz. težav opravi specialistični pregled ali poseg otorinolaringologije.

Brisi in čiščenje

Vnetje ušesa ali nosu je običajno posledica bakterijskega ali glivičnega vnetja. Odkrivamo ga z brisom in mikrobiološkimi preiskavami.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
otorinolaringologija

Ambulanta otorinolaringologije v NYD kliniki je sodobno opremljena in zagotavlja strankam obravnavo po najnovejših standardih. Za odlično delovanje ambulante pa je zaslužen kakovosten kolektiv ambulante, z izkušenimi specialisti otorinolaringologije.

Nejc Steiner

dr. med., spec. otorinolaringologije

Nejc Steiner, dr. med je specialist otorinolaringolog, ki se poglobljeno ukvarja z boleznimi ušesa in baze lobanje.

 

Študiral je na MF v Ljubljani in MF Autonoma de Madrid v Španiji. Specializacijo iz ORL je opravil na Kliniki za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo, UKC Ljubljana, kjer deluje kot vodja oddelka za intenzivno nego.

 

V času svoje kariere se je učil od največjih specialistov tako iz Slovenije kot iz tujine. Udeležil se je izobraževanj iz celotnega sveta, med drugim se je izobraževal v ZDA, Braziliji, Veliki Britaniji, Nemčiji, Avstriji, Italiji, Severni Makedoniji, Ukrajini, Poljski in na Kitajskem. Del svoje specializacije je opravil tudi v priznani Univerzitetni bolnišnici AKH na Dunaju.

 

Veliko svojega časa namenja raziskovanju. Je član raziskovalne ekipe, ki je vodilna na področju razvoja plazme bogate s trombociti v Sloveniji. Poleg številnih znanstvenih člankov, raziskav in predavanj na kongresih je v procesu zaključevanja svoje doktorske disertacije.

Kontaktirajte nas