Ortopedija in travmatologija brez čakalnih vrst

Ortopedski pregledi v Ljubljani

Ortopedski pregledi, kirurški in nekirurški posegi za zdravljenje mišično-skeletnega sistema.

Ortopedska kirurgija brez čakanja

Ortopedski pregledi v Ljubljani

Ortopedski pregledi, obravnava poškodb, pregledi športnikov, kirurški in nekirurški posegi za zdravljenje mišično-skeletnega sistema.

Ambulanta ortopedije

Ortopedska kirurgija ali ortopedija je veja medicine, ki se ukvarja s stanji, ki vključujejo mišično-skeletni sistem. Ortopedi uporabljajo kirurška in nekirurška sredstva za zdravljenje mišično-skeletnih poškodb, bolezni hrbtenice, športnih poškodb, degenerativnih bolezni, okužb, tumorjev in prirojenih motenj.

Travmatologija je veja medicine, ki se osredotoča na zdravljenje in rehabilitacijo poškodb, ki jih povzročijo nesreče, padci, šport ali nasilje. Zajema ortopedijo, urgentno medicino in kirurgijo za zagotavljanje celovite oskrbe pacientov s poškodbami, pri čemer uporablja napredno diagnostiko in vrsto zdravljenj za spodbujanje okrevanja in ponovno vzpostavitev delovanja.

Ortopedija

Ortopedski pregled

Pregled hrbtenice

Hrbtenica

Zvin gležnja

Gleženj

Obraba sklepov

Obraba sklepov

Punkcija sklepa

Punkcija sklepa

Zlom kosti

Zlom kosti

PRP - Trombocitna plazma

PRP - Trombocitna plazma

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina

Protibolečinska blokada

Protibolečinska in protivnetna blokada

Pogosta vprašanja

Ortoped ali ortopedski kirurg je zdravnik specialist, ki diagnosticira in zdravi bolezni, povezane z mišično-skeletnim sistemom, vključno s kostmi, sklepi, vezmi, kitami in mišicami.

Obiščite ortopeda, če imate kronične ali akutne mišično-skeletne težave, kot so bolečine v sklepih, bolečine v hrbtu, poškodbe ali stanja, kot sta artritis ali osteoporoza.

Ne, ortopedi nudijo tudi nekirurško zdravljenje, kot so fizikalna terapija, obvladovanje bolečin in zdravila. Operacija pride v poštev, kadar te možnosti niso učinkovite.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
Ortopedska kirurgija

Področje ortopedije in ortopedske kirurgije se ukvarja tako z kirurškimi, kot tudi nekirurškimi posegi. Specialisti ortopedske kirurgije klinike NYD pa skrbijo za strokovno izvedbo posvetov in pregledov na celotnem področju ortopedije.

Kontaktirajte nas