Osebni Zdravnik samoplačniško

Splošni zdravniški pregled v Ljubljani

Vaš samoplačniški osebni zdravnik.

Osebni zdravnik samoplačniško

Splošni zdravniški pregled v Ljubljani

Vaš samoplačniški osebni zdravnik, 

vedno na dosegu, tudi na domu.

Osebni Zdravnik in Družinska Medicina

NYD klinika ponuja samoplačniške preglede osebnega zdravnika v ambulanti družinske oziroma splošne medicine. Naša ekipa specialistov izvaja posvete, preglede in razna testiranja ter odvzeme vzorcev za laboratorijske preiskave. Strankam zagotavljamo kratke čakalne vrste, preglede pa izvajajo vrhunski, priznani specialisti.

Splošni pregledi

NYD klinika ponuja specialistične preglede z najsodobnejšo diagnostično opremo, saj je to osnova za ustrezno diagnostiko in natančna testiranja ter analize. Zdravnik specialist splošne medicine na podlagi rezultatov individualnega pregleda predpiše vrsto zdravljenja.

Posegi

Razni posegi so na voljo pacientom, ki imajo že postavljeno ustrezno diagnozo oziroma mu je zdravnik specialist že svetoval glede tega. Glede na mnenje specialista in po dogovoru s pacientom, pa lahko specialist predlaga in izvede tudi vse potrebne dodatne posege.

Zdravnik na domu

Nudimo vam tudi obisk zdravnika na domu – ne glede na to, ali potrebujete pregled, diagnostiko ali zdravljenje.

V času viroz, grip in drugih obolenj je marsikomu pot do ambulante odveč. Če ste preslabotni za obiska zdravnika ali se bojite, da boste med čakanjem v ambulanti staknili še kakšno bolezen, lahko zdravnika pokličete na dom.

Zagotovite si udobno in priročno zdravstveno oskrbo pri vas doma.

Cenik družinske in splošne medicine

Splošni prvi pregled (do 20min)

80€

Splošni prvi pregled - podaljšan (do 35min)

110€

Splošni kontrolni pregled

60€

Mali poseg

Aplikacijska kisika, inhalacija zdravil, odvzem brisa, spiranje ušes, odstranitev klopa, parenteralna aplikacija zdravila, lokalna aplikacija zdravila

15€

Srednji poseg

Preveza, odstranitev tujka iz roženice, tamponada nosu, snemanje in odčitavanje EKG, kontrolna preveza

30€

Veliki poseg

Vzpostavitev venskega kanala in namestitev infuzije, vstavljanje/menjava nazogastrične sonde, vstavitev perkutane rehidracije, odstranitev bodic ježka

45€

Zdravniški pregled z izdajo zdravniškega spričevala na zahtevo posameznika, zavarovalnice, sodišča (PZAV)

100€

Priprava bolnika za oceno na invalidski komisiji

120€

Pogosta vprašanja

Osebni zdravnik, pogosto imenovan zdravnik primarne zdravstvene oskrbe (PCP), je zdravstveni delavec, ki zagotavlja prvi stik in stalno oskrbo bolnikov s kakršnimi koli nediagnosticiranimi zdravstvenimi težavami.

Osebni zdravnik nudi vrsto storitev, vključno s preventivo, zdravljenjem akutnih in kroničnih bolezni, zdravstvenim svetovanjem in napotitvijo k specialistom, kadar je to potrebno.

Upoštevajte dejavnike, kot so zdravnikove kvalifikacije, lokacija, razpoložljivost, komunikacijski slog in ali sprejemajo vaše zavarovanje. V pomoč so lahko tudi osebna priporočila.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
Vaš Osebni Zdravnik

Ekipa za splošno in družinsko medicino skrbi za celostno obravnavo zdravstvenih težav telesnega, duševnega in socialnega vidika. Zdravniki specialisti klinike NYD se ravnajo po sodobnih načelih družinske medicine, na tem področju pa imajo tudi dolgoletne izkušnje.

Kontaktirajte nas