NYD poliklinika

Najnovejši prispevki

Prispevki NYD poliklinike iz področja medicine, estetike in kozmetike, ki jih sestavljajo naši strokovnjaki.

NYD poliklinika

Najnovejši prispevki

Preberite najnovejše informacije s področja zdravja in estetike ter sledite trendom.

Prispevki NYD poliklinike iz področja medicine, estetike in kozmetike, ki jih sestavljajo naši strokovnjaki.

S pomočjo vitaminske infuzije oziroma IV vitaminske terapije okrepite svoj imunski sistem ter življenju povrnete lahkotnost ter svežino.

Ortopedska kirurgija je del ortopedije, kjer se uporabljajo različne tehnike in postopki, da bi pacientom pomagali povrniti funkcijo in zmanjšali bolečino.

Ste naveličani kože, ki izgleda utrujeno? Kože, ki je brez sijaja, izgublja napetost ter gladkost? Kemični piling je v zadnjem času izredno priljubljena metoda čiščenja kože.

Ortopedija je je veja medicine, ki se ukvarja z boleznimi in poškodbami gibal, zdravnik specialist, ki se s tem ukvarja pa je ortoped.

Ultrazvok je nepogrešljiva preiskava v sodobni medicini, ki odkriva defekte, odstopanja in različna obolenja in spremembe v telesu.

Microneedling je sodobna, naravna, nekirurška in neinvazivna terapija, ki ne povzroči hudega občutka bolečine in spodbuja naravno tvorbo kolagena.

S pomladnimi žarki pogosto pride tudi spomladanska utrujenost in klasičen sindrom izgorelosti, s katerim se vsako leto spopada veliko ljudi.

Odkrijte kako lahko medicinska akupunktura pomaga pri zdravljenju različnih težav in bolezni ter kako izbrati ustreznega specialista.

Osebni zdravnik oziroma splošni zdravnik je pogosto prvi kontakt v zdravstvu. Ukvarja se s preventivo, diagnozo in zdravljenjem bolezenskih stanj.

IV terapija vitaminov je odličen in dovršen način za dodajanje vitaminov in mineralov direktno v krvni obtok. Je skriti adut do dobrega počutja.

Mezoterapija zmanjšuje površinske gube in koži vrne elastičnost, s pomočjo vnašanja aktivnih sestavin in hialuronske kisline v kožo.

Hialuronska oziroma dermalna polnila so med najbolj uporabljanimi metodami pomlajevanja obraza, tako pri ženskah, kot pri moških.

Pljučni rak spada med najpogostejša rakava obolenja sodobnega časa. Uvrščamo ga med bolezni, ki veljajo za globalno najbolj smrtne.

Za hujšanje morate najprej doseči pravo mentalno stanje, zaradi katerega boste vztrajali pri izgubi teže in zaradi katerega bo ta potekala lažje, kot sicer.

Otorinolaringologija ali krajše ORL, je veja medicine, ki se ukvarja z boleznimi ušes, ustne votline, nosu, vratu, grla in žrela.

Ultrazvok trebuha ali abdomna je popolnoma neboleča ter neinvazivna diagnostična in terapevtska preiskava, katero izvaja specialist radiolog ali specialist gastroenterolog.

Verjetno ste že slišali, kako pomembna je nega obraza, zato nas velika večina začne to pot z vsaj nekaterimi osnovnimi izdelki že v najstniških letih.