Zdravniški pregledi

Splošno zdravje

Oddelek splošnega zdravja v NYD kliniki vključuje storitve, kot so: zdravniški pregled, splošna medicina, ultrazvok, ginekologija in razne terapije.

Zdravniški pregled

Splošno zdravje in pregledi

Oddelek splošnega zdravja v NYD kliniki vključuje storitve, kot so: zdravniški pregled splošna medicina, ultrazvok, ginekologija in razne terapije.

Splošna medicina

NYD klinika ponuja samoplačniške zdravniške preglede v ambulanti družinske oziroma splošne medicine. Naša ekipa specialistov izvaja posvete, preglede in razna testiranja za odkrivanje bolezenskih stanj.

ORL

Otorinolaringolog je medicinski specialist, ki se ukvarja z diagnostiko in zdravljenjem bolezni, poškodb in prirojenih nepravilnosti ušes, nosu in grla. V otorinolaringološki ambulanti izvajamo preglede in preiskave s področja nosu, ušes in grla.

Intravenozne terapije

Intravenozne terapije so eden izmed najhitrejših in najbolj učinkovitih načinov vnosa vitaminov v telo. Takšna vitaminska infuzija pripomore k izboljšanju fizičnega in duševnega počutja ter boljši imunski sistem.

Laboratorijske preiskave

V okviru NYD klinike ponujamo različne vrste odvzemov in širok nabor testiranj za najrazličnejša zdravstvena stanja. Naša ekipa specialistov izvaja posvete, odvzeme vzorcev za laboratorijske preiskave in opravlja analizo rezultatov.

Akupunktura

V sklopu klinike NYD ponujamo tudi akupunkturo, eno izmed najstarejših metod zdravljenja, ki izhaja iz kitajske starodavne medicine. Pri akupunkturi s pomočjo zabadanja iglic v točke telesa, kjer ležijo akupunkturne točke. To pripomore k boljšemu počutju in lahko prispeva k zdravljenju najrazličnejših bolezenskih stanj.

Prehransko svetovanje

V kliniki NYD s poglobljenim prehranskim zdravniškim pregledom ocenimo prehransko stanje posameznika. Pregled vsebuje pogovor o prehranskih vzorcih ter klinični pregled, med pregledom opravimo meritev telesne sestave.

Prostori oddelka

V naših prostorih najdete novodobne ambulante z vrhunsko medicinsko opremo in izurjenim kadrom. Prostori so bili pred kratkim obnovljeni in vam tako nudijo najboljše estetsko in fizično ugodje. 

Kontaktirajte nas

EnglishGermanItalianSlovenianUkrainian