Akupunktura

Medicinska akupunktura

Zdravilna metoda, ki temelji na zabadanju iglic v akupunkturne točke. Pri medicinski akupunkturi je izvajalec zdravnik specialist.

akupunktura

Protibolečinska terapija

Medicinska akupunktura

Zdravilna metoda, ki temelji na zabadanju iglic v akupunkturne točke. Pri medicinski akupunkturi je izvajalec zdravnik specialist.

Akupunktura kot terapija bolečine

Akupunkturno terapijo izvajamo s pomočjo zabadanja iglic v točke telesa, kjer ležijo akupunkturne točke. To pripomore k ravnovesju energije v telesu, boljšemu počutju in lahko prispeva k zdravljenju najrazličnejših bolezenskih stanj.

Akupunkturo koristimo za zdravljenje: glavobol, bolečine v sklepih, bolečine v hrbtenici, anksioznost, nespečnost, izgorelost, dvig odpornosti pri večkratnih vnetjih, priprava na manj boleči porod, idr.

Terapija deluje protivnetno, pomirjevalno, protibolečinsko, uravnava ravnovesje in izboljša imunski sistem.

Protibolečinska akupunktura

Zdravljenje bolečine z akupunkturo temelji na vzpostavljanju naravnega ravnovesja v telesu. Akupunktura se izvaja z zabadanjem iglic v predele telesa, kjer ležijo akupunkturne točke

Nosečniška akupunktura

Predporodna akupunktura oz. akupunktura v nosečnosti se uporablja za pripravo telesa na porod. Običajno jo začnemo izvajati v tretjem trimesečju nosečnosti. Terapija se običajno izvaja enkrat na teden do poroda.

PAKET 5 terapij

Ponavljajoče akupunkturne terapije pacientu ponudijo najbolj učinkovito zdravljenje proti bolečini, zato smo pripravili ugodnejši paket, ki vključuje prvi pregled in nadaljnih 5 terapij.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
akupunktura

Ekipa za akupunkturo skrbi za profesionalno izvedbo medicinske akupunkture. Zdravniki klinike NYD so specialisti, ki se ravnajo po sodobnih načelih medicine, na tem področju pa imajo tudi dolgoletne izkušnje.

Timotej Goričan

dr. med., spec. anesteziologije, reanimatologije in perioperativne intenzivne medicine

Kontaktirajte nas