Družinska medicina

Splošni zdravniški pregledi

Samoplačniška ambulanta splošne medicine za vse vrste pregledov.

Družinska medicina

Splošni zdravniški pregledi

Samoplačniška ambulanta splošne medicine za vse vrste pregledov.

Trustpilot
4.8/5

Splošna in družinska medicina

NYD klinika ponuja samoplačniške preglede v ambulanti družinske oziroma splošne medicine. Naša ekipa specialistov izvaja posvete, preglede in razna testiranja ter odvzeme vzorcev za laboratorijske preiskave. Strankam zagotavljamo kratke čakalne vrste, preglede pa izvajajo vrhunski, priznani specialisti.

Splošni pregledi

NYD klinika ponuja specialistične preglede z najsodobnejšo diagnostično opremo, saj je to osnova za ustrezno diagnostiko in natančna testiranja ter analize. Zdravnik specialist splošne medicine na podlagi rezultatov individualnega pregleda predpiše vrsto zdravljenja.

Posegi

Razni posegi so na voljo pacientom, ki imajo že postavljeno ustrezno diagnozo oziroma mu je zdravnik specialist že svetoval glede tega. Glede na mnenje specialista in po dogovoru s pacientom, pa lahko specialist predlaga in izvede tudi vse potrebne dodatne posege.

Ekipa NYD:
družinska medicina

Ekipa za splošno in družinsko medicino skrbi za celostno obravnavo zdravstvenih težav telesnega, duševnega in socialnega vidika. Zdravniki specialisti klinike NYD se ravnajo po sodobnih načelih družinske medicine, na tem področju pa imajo tudi dolgoletne izkušnje.

Kontaktirajte nas

EnglishGermanItalianSlovenianUkrainian