Osebni Zdravnik

Splošni zdravniški pregledi

Vaš samoplačniški osebni zdravnik.

Osebni Zdravnik

Splošni zdravniški pregledi

Vaš samoplačniški osebni zdravnik, 

vedno na dosegu.

Osebni Zdravnik in Družinska Medicina

NYD klinika ponuja samoplačniške preglede osebnega zdravnika v ambulanti družinske oziroma splošne medicine. Naša ekipa specialistov izvaja posvete, preglede in razna testiranja ter odvzeme vzorcev za laboratorijske preiskave. Strankam zagotavljamo kratke čakalne vrste, preglede pa izvajajo vrhunski, priznani specialisti.

Splošni pregledi

NYD klinika ponuja specialistične preglede z najsodobnejšo diagnostično opremo, saj je to osnova za ustrezno diagnostiko in natančna testiranja ter analize. Zdravnik specialist splošne medicine na podlagi rezultatov individualnega pregleda predpiše vrsto zdravljenja.

Posegi

Razni posegi so na voljo pacientom, ki imajo že postavljeno ustrezno diagnozo oziroma mu je zdravnik specialist že svetoval glede tega. Glede na mnenje specialista in po dogovoru s pacientom, pa lahko specialist predlaga in izvede tudi vse potrebne dodatne posege.

Zdravnik na domu

Nudimo vam tudi obisk zdravnika na domu – ne glede na to, ali potrebujete pregled, diagnostiko ali zdravljenje.

V času viroz, grip in drugih obolenj je marsikomu pot do ambulante odveč. Če ste preslabotni za obiska zdravnika ali se bojite, da boste med čakanjem v ambulanti staknili še kakšno bolezen, lahko zdravnika pokličete na dom.

Zagotovite si udobno in priročno zdravstveno oskrbo pri vas doma.

Ekipa NYD:
Vaš Osebni Zdravnik

Ekipa za splošno in družinsko medicino skrbi za celostno obravnavo zdravstvenih težav telesnega, duševnega in socialnega vidika. Zdravniki specialisti klinike NYD se ravnajo po sodobnih načelih družinske medicine, na tem področju pa imajo tudi dolgoletne izkušnje.

Anže Opara

dr. med., spec. družinske medicine

Kontaktirajte nas