Protibolečinska terapija brez čakalnih vrst​

Medicinska akupunktura v Ljubljani

Zdravilna metoda, ki temelji na zabadanju iglic v akupunkturne točke. Pri medicinski akupunkturi je izvajalec zdravnik specialist.

akupunktura

Protibolečinska terapija brez čakalnih vrst

Medicinska akupunktura Ljubljana

Zdravilna metoda, ki temelji na zabadanju iglic v akupunkturne točke. Pri medicinski akupunkturi je izvajalec zdravnik specialist.

Akupunktura kot terapija bolečine

Akupunkturno terapijo izvajamo s pomočjo zabadanja iglic v točke telesa, kjer ležijo akupunkturne točke. To pripomore k ravnovesju energije v telesu, boljšemu počutju in lahko prispeva k zdravljenju najrazličnejših bolezenskih stanj.

Akupunkturo koristimo za zdravljenje: glavobol, bolečine v sklepih, bolečine v hrbtenici, anksioznost, nespečnost, izgorelost, dvig odpornosti pri večkratnih vnetjih, priprava na manj boleči porod, idr.

Terapija deluje protivnetno, pomirjevalno, protibolečinsko, uravnava ravnovesje in izboljša imunski sistem.

Protibolečinska akupunktura

Zdravljenje bolečine z akupunkturo temelji na vzpostavljanju naravnega ravnovesja v telesu. Akupunktura se izvaja z zabadanjem iglic v predele telesa, kjer ležijo akupunkturne točke

Nosečniška akupunktura

Predporodna akupunktura oz. akupunktura v nosečnosti se uporablja za pripravo telesa na porod. Običajno jo začnemo izvajati v tretjem trimesečju nosečnosti. Terapija se običajno izvaja enkrat na teden do poroda.

PAKET 5 terapij

Ponavljajoče akupunkturne terapije pacientu ponudijo najbolj učinkovito zdravljenje proti bolečini, zato smo pripravili ugodnejši paket, ki vključuje prvi pregled in nadaljnih 5 terapij.

Cenik

Prvi pregled in akupunktura

100€

Nadaljna akupunktura

80€

Prvi pregled in akupunktura (paket 5 terapij)

350€

Pogosta vprašanja

Akupunktura je tradicionalna kitajska medicina, ki vključuje vstavljanje tankih igel v določene točke na telesu, da se uravnovesi pretok telesne energije ali “qi” ter izboljša prekrvavitev in pospeši zdravljenje.

Akupunktura se lahko uporablja za obvladovanje različnih stanj, vključno z bolečino, stresom, anksioznostjo, prebavnimi motnjami in migrenami, med drugim.

Medtem ko nekateri ljudje ob vstavitvi igle občutijo rahlo ščipanje, akupunktura na splošno ni boleča. Večina bolnikov poroča, da se po zdravljenju počutijo sproščene ali polne energije.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
akupunktura

Ekipa za akupunkturo skrbi za profesionalno izvedbo medicinske akupunkture. Zdravniki klinike NYD so specialisti, ki se ravnajo po sodobnih načelih medicine, na tem področju pa imajo tudi dolgoletne izkušnje.

Timotej Goričan

dr. med., spec. anesteziologije, reanimatologije in perioperativne intenzivne medicine

Kontaktirajte nas