Protibolečinska terapija brez čakalnih vrst​

Medicinska akupunktura v Ljubljani

Zdravilna metoda, ki temelji na zabadanju iglic v akupunkturne točke. Pri medicinski akupunkturi je izvajalec zdravnik specialist.

akupunktura

Protibolečinska terapija brez čakalnih vrst

Medicinska akupunktura Ljubljana

Zdravilna metoda, ki temelji na zabadanju iglic v akupunkturne točke. Pri medicinski akupunkturi je izvajalec zdravnik specialist.

Akupunktura kot terapija bolečine

Akupunkturno terapijo izvajamo s pomočjo zabadanja iglic v točke telesa, kjer ležijo akupunkturne točke. To pripomore k ravnovesju energije v telesu, boljšemu počutju in lahko prispeva k zdravljenju najrazličnejših bolezenskih stanj.

Akupunkturo koristimo za zdravljenje: glavobol, bolečine v sklepih, bolečine v hrbtenici, anksioznost, nespečnost, izgorelost, dvig odpornosti pri večkratnih vnetjih, priprava na manj boleči porod, idr.

Terapija deluje protivnetno, pomirjevalno, protibolečinsko, uravnava ravnovesje in izboljša imunski sistem.

Protibolečinska akupunktura

Zdravljenje bolečine z akupunkturo temelji na vzpostavljanju naravnega ravnovesja v telesu. Akupunktura se izvaja z zabadanjem iglic v predele telesa, kjer ležijo akupunkturne točke

Nosečniška akupunktura

Predporodna akupunktura oz. akupunktura v nosečnosti se uporablja za pripravo telesa na porod. Običajno jo začnemo izvajati v tretjem trimesečju nosečnosti. Terapija se običajno izvaja enkrat na teden do poroda.

PAKET 5 in 10 terapij

Ponavljajoče akupunkturne terapije pacientu ponudijo najbolj učinkovito zdravljenje proti bolečini, zato smo pripravili ugodnejši paket, ki vključuje nadaljnih 5 ali še ugodnejših 10 terapij.

Cenik

Prvi pregled in akupunktura

130€

Nadaljna akupunktura

80€

Nosečniška akupunktura (prvi pregled pred terapijo vključen)

80€

Nadaljna akupunktura (paket 5 terapij, 75€ na terapijo)

375€

Nadaljna akupunktura (paket 10 terapij, 70€ na terapijo)

700€

Pogosta vprašanja

Akupunktura je tradicionalna kitajska medicina, ki vključuje vstavljanje tankih igel v določene točke na telesu, da se uravnovesi pretok telesne energije ali “qi” ter izboljša prekrvavitev in pospeši zdravljenje.

Akupunktura se lahko uporablja za obvladovanje različnih stanj, vključno z bolečino, stresom, anksioznostjo, prebavnimi motnjami in migrenami, med drugim.

Medtem ko nekateri ljudje ob vstavitvi igle občutijo rahlo ščipanje, akupunktura na splošno ni boleča. Večina bolnikov poroča, da se po zdravljenju počutijo sproščene ali polne energije.

Mnenja naših pacientov

Kontaktirajte nas