Intravenozna Terapija

Vitaminska infuzija v Ljubljani

Intravenozna terapija oz. vitaminska infuzija je vrhunska metoda pridobivanja vitaminov v krvni obtok.

Intravenozna terapija

Intravenozna Terapija

Vitaminska infuzija
v Ljubljani

Intravenozna vitaminska terapija je vrhunska metoda pridobivanja vitaminov in hranil v krvni obtok.

Infuzija vitaminov in mineralov

Intravenozne terapije so eden izmed najhitrejših in najbolj učinkovitih načinov vnosa vitaminov in hranil v telo. Takšna vitaminska infuzija pripomore k izboljšanju fizičnega počutja, dvigne nivo razpoloženja ter dograjuje imunski sistem.

Pregled in preiskave

Pregled pri zdravniku specialistu vključuje vse preiskave za potrebe intravenozne terapije. Te preiskave so obvezne le pred prvo intravenozno terapijo.

IV terapije

Pripravili smo posebne tretmaje infuzij za različne potrebe pacientov. Za vsako nadaljno IV terapijo preiskave niso več potrebne (razen v kolikor se to zdi potrebno).

Naše posebej prilagojene zmesi infuzij

Na voljo so zmesi vitaminov, ki smo jih pripravili za različne indikacije. Nudimo prilagojene infuzije za potrebe športnikov, pomlajevanja, splošnega primankljaja vitaminov in mineralov, izboljšanja počutja in hitrejše regeneracije po težkih nočeh in izgorelosti.

Immune Boost (Myers Cocktail)

Myers Cocktail IV terapija zagotavlja esencialne hranilne snovi za optimalno delovanje vašega sistema. Združuje napredno formulo vitaminov in mineralov za krepitev imunskega sistema, hitrejše okrevanje, izboljšanje energije in metabolizma. Terapija zmanjšuje vnetja, pomaga pri tesnobi in izboljšuje hidracijo, kar prispeva k boljšemu splošnemu počutju in jasnosti uma.

Restore

IV terapija za razstrupljanje, hidracijo in energijo. Namenjena je hitremu okrevanju po naporni noči, čiščenju jeter ter lajšanju slabosti. Idealna za takojšnje olajšanje in splošno vzdrževanje zdravja.

Anti Ageing

Rešitev za pomlajevanje združuje močne antioksidante in ključna hranila, ki ne samo razstrupljajo telo, ampak tudi spodbujajo regeneracijo kožnih celic in obnavljanje kože. Formula tudi krepi zdravje las, kože ter nohtov, kar je idealno za boj proti znakom staranja. Zagotavlja energijo in mladosten sijaj.

Gym Recovery

Intenzivna IV terapija za podporo po vadbi za povečanje energije, okrevanje mišic in mentalno ostrino in osredotočenost. Ta formula zmanjšuje utrujenost in spodbuja učinkovito hidracijo, dopolnjuje izgubljene zaloge, kar je ključno za atletske zmogljivosti in hitro regeneracijo.

Intravenozna Terapija

Cenik

Vitaminska infuzija (nadaljna)

130€

Posvet pri zdravniku in personalizirana vitaminska infuzija

180€

Posvet pri zdravniku in vitaminska infuzija (paket 3 terapij) - 10% popusta

396€

Glutation k vitaminski infuziji

50€

Prvi posvet o vitaminski infuziji

80€

Kontrolni posvet po vitaminski infuziji

60€

Pogosta vprašanja

Infuzija vitaminov, znana tudi kot IV vitaminska terapija, vključuje intravensko dostavo vitaminov in mineralov neposredno v krvni obtok za optimalno absorpcijo.

Vitaminske infuzije lahko povečajo energijo, izboljšajo delovanje imunskega sistema, izboljšajo hidracijo in zagotovijo hranila, ki bi jih lahko primanjkovalo. To je podprto tudi z veliko znanstvenimi dokazi in študijami.

Na splošno vitaminske infuzije so varne, če jih daje usposobljeni zdravstveni delavec. V kolikor tega ne opravljajo usposobljeni ljudje lahko pride do nepotrebnih okužb ali poškodb. Vnašanje prevelikih količin ni priporočljivo.

Mnenja naših pacientov

Ekipa NYD:
vitaminske infuzije

Ekipa NYD klinike, ki skrbi za intravenozne terapije je sestavljena iz specialistov različnih področij medicine. Tako lahko strankam zagotovimo ustrezno mnenje in posvet pred terapijo ter kakovostno izvedbo le te.

Kontaktirajte nas